terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Sunday, July 5, 2009

Holla~~

Assalamualaikum..hye semua!! Lame da tak tulis something kat blog. Almaklumlah cuti semester 2 bulan..so, blog nye pon cuti la gak..huhu..petang tadi baru sampai..Adehhh..penat pon tak hilang lagi nih, nek bas dari pukul10 tp sampai dekat2 pkul 4 kat seremban..hampehh betol..padahal Johor ke Seremban bukan nye jauh sangat. Name je bas 'Cepat Express' tp lembap+lampi+semput macam siputt..haha Da la malas nak cite pasal bas tadi wat sakit aty jer..

Hmm..pe macam kawan2 seperjuanganku kat UKM ni? Esp dak eLit 3rd year skang nih..hah korang mesti excited kan da tahun 3..Almaklumla da senior la katekan..nak2 result sem lepas mua nye gempaq2..tak ke gitu cik Nad?hehe Nak tahu tak Nad? I mase tuh mmpi tau..U n Zila dapat 3.9 smthg.. btol ker?? Haha tapi janganla tanye result I malu tau..cihhh..

Sebelum balik sini rase macam xsabar2 nak sampai UKM..da rindu agaknye..tapi bile da sampai, tibe2 rase macm sunyi la plak, nape ek?? Mungkin tak jumpe Datin Zila, Husna, Sweety BLuRry, Tqah yang senget2 belaka..huhu..da jumpe bole la mem'poyo' ngeh2x~~ Hm k la dulu..penat la nak taip lagi..sakit perut...=(

3 comments:

Atiqah said...

oit kte x senget la..de lak kte senget...

nurfa said...

haha..semlm aku nmpk ko turun komuter...ko je yg wt2 tk nmpk aku..hehe

ziha said...

oooo..yeke nPk I? Awat xtego?? huhu..bese la owg tgh kepenatan..kikiki.. to Tqah..ale wt malu2 plak..bkn kte bese mem'poyo' bersama ke? ngeh2x