terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Friday, July 31, 2009

~Tote Boutique Permata Hati Giveaway~


Ahhaa..this time posting pasal contest or giveaway dari blog tote boutique..Hmm sempat lagi tu hapdet pasal giveaway ni..hehe..aniwei..after class hari ni I nak balik kampung! yuhhuuuu!! best nyer..my mom da kasi green lite untuk balik kampung..Ok back to this contest.. Nak kasi komen sikit pasal beg nih.. For me, beg yang Cik As buat ni sangat cantik and menyerlah kerana mengguna kan riben merah yang menyala..yang sungguh menawan mata yang melihat nyer..Lagi satu corak beg tuh ala-ala English gitew..I like! huhu..I harap one day nanti I boleh jadi macam Cik As..pandai menjahit beg..So anak-anak I x payah ler susah2 beli kat kedai nanti..huk2.. Aniwei sesaper yang nak join contest ni, jom arr..kite klik ramai-ramai kat blog Cik As ni yer..Klik sini meh... Permata Hati Giveaway

Hmm ok yer..jangan lupe tau join..


3 comments:

miela77 said...

Tahniah...pekasam itu milikmu

ziha said...

yayyy!!!!

Anonymous said...

I savor, cause I found just what I was looking for.
You've ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

My site - cellulite treatment cream