terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Tuesday, November 3, 2009

100th entry

Salam semua..hye..!! Hope korang hari ni sihat2 yerr... Entri kali ni ialah entri yang ke-100..orang laen entri da beribu riban, saye baru nak yang ke-100 haha..kecoh betol.

Saye bangun tido pagi tadi..hmm agak lambat tapi masih sempat solat subuh yerr... then pas tu bace novel New Moon sikit...dan tertido balik...haha.. tapi bile saye terjaga..wahh! hari ni pagi nye sangat cerah dan indah..tenang jer..walaupun matahari pagi2 dah terik.. So..hari ni kena semangat untuk study..harap2 nyer lah..hehehe..orang len da nak abes paper..tapi saye baru nak masuk paper ke-2 khamis ni..dan tak stady pa pe lagi..bagus nye la heii ko Ziha....

Kawan2 yang tension2 study and buat assignment yang tak siap lagi tu..jangan tensen eh..rileks jer...cehh..ckp owang aku nih.ekceli saye pon tensen sesangatt ngan exam n assignment yang belom siap nih..huhu....alhamdulilah tesis chapter 1,2,3 dah siap n dah anta..harap2 boleh dapat markah yang baik...

Kawan2 yang sedang bersedih, tension, rase down, marah ke, geram and tak puas aty ker..pa pe la..banyak2 kan bersabar yerr..hidup ni mmg penuh dengan cubaan dan dugaan..kite kne hadapi die dengan tabah kay...banyakkan zikrullah dan ingatkan Allah..doa banyak2 pada Dia..supaya diberikan kekuatan...

Ok tips dari saye..ni salah satu care saye atasi masalah emosi saye...berdoa pada Allah tu sudah pasti..dan itulah yang paling utama..dan ini ialah sampingan2 nyer.. :)

Okeh..nampak tak ape die tulis kat situ??
Yeah..get some nuts..
dalam erti kate laen makan coklat..
this is my favourite choc okehhh...
so, i'll grab tis klu rase nak hepi kan diri sendiri...
hehehe~~


sambil2 makan coklat kte berblogging yayy!!hehe
bace blog2 mereka yang best2
dan buat lawatan sambil klik2..
join contest dan macam2 lerr
hihihhihi~~


Hurrmm tu jela perkara yang saye selalu2 buat kalau tension n boring..tak semestinyer berkesan 100%..tapi at least kurang lah..so sape2 pasni kalau nak hadiah kan saye coklat ke ape..kasi saye snickers yer..coz i love it..hehehe~~ bergurau saje...

Okeh ya'll...smile alwiz kayy!! tak mo cedey2... =) =) =)

6 comments:

Atiqah said...

uishh demand nk sneakers..kte bg coki coki dh le..hahaha

ziha said...

aler..xmo coki2...xsedap!hihi

CuTeMiUt78 said...

sama la akak pun skee sneakers tu.. hik..hik..tapi memang la dik.. selain berdoa utk ketenangan.. mkn coklat pun.. blh jd tenang tau

ziha said...

ha'ah kak..
utk pgemar coklat la..
de gak tak suke coklt sgt..hehe

nurul husna binti ibrahim said...

hahhaha..btul2..sgt puas hati mkn snickers u bg..thanks dear..

ziha said...

hehe..sedap x?
sbb tu ai sk mkn coklat nih...