terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Sunday, November 8, 2009

2pm & Super Junior

Hello semua!
Hari ni tak de nak cite pe sangat.. tengah senget2 lagi dalam bilik dok tengok cite Jepun n layan lagu2 Korean..heheh.. Saje nak share kat sini.. 2pm & Super Junior..rase2 nye ramai yang dah tahu tentang kewujudan band nih..esp yang minat Kpop la...huhu~~ dulu saye pon tak tahu de band nih..tapi setelah dihasut oleh kawan saye Azlina..dok maen lagu dieorg ni tiap2 hari dalam bilik..so I pon terpengaruh la...huks2..besstt gak lagu2 dorang ni..sebab boleh wat joget2 dalam bilik..he3...dorang nari pon cantekk suke tengok!

Ok kepada sesape yang nak berkenalan ngan mereka nih..
boleh la tanye Mr. Google...ngeh2x~~

Kalau nak download lagu mereka...sila klik link bawah ni yerr...
Ni antara lagu2 yang saye minat...
de banyak lagi lagu2 mereka yang best..







okeh..kalau nak tahu lebih lanjut pasal lagu2 korea, artis2 korea, gosip2 dan sebagainye sile la terjah blog Zimie..macam2 pasal artis korea die tahu..tanye jela..hehehe~~

8 comments:

★٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶☠ Dakjaat™ ☆٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶★ said...

faham ke maksud dia? hahahahahaha! :p

--siLEnt_ 5iLh0ueEtte-- said...

wao.. nmpk cam hensem2 je.. ngehss =P

ziha said...

Dakjaat..paham..sebab de subtitle...

eyes2eyes..yerr mmg cam hensem2 belaka...

SejarahCintaMastura said...

haha... akak ziha layan la ni crite2 korea.. haha.. handsome2 lah mamat2 korea ni... ;-l

ziha said...

hehe..mesti la layan..aktiviti di ms lapang..hmm mmg hensem n kiut..hiks.

sahabat said...

kami lagi hensem (*_~)v

ziha said...

yela tuh..

-atiQah- said...

hehe...super junior..
suju...rumate saya minat sgt2 kat suju ni..
kibum la..donghae la..hehe..

tp sy xsempat lg nak jatuh cinta..xsempat nak join lirik2 mata tgk diorg lg..hehe..