terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Saturday, November 7, 2009

Bosan? Ape yang kamu buat?

Malam yang sangat bosan malam tadi..huhu...bosan tahap cipan..cipan pon tak bosan cam aku..huhu...tak tau nak wat pe..nak siapkan assignment mcm tak bersemangat plak..hmm tolonglah kasi idea macam ne nak wat short story ni..waaa!! isk2..
Saye memang selalu bosan..sebab sorang2 dalam bilik..nasib baik mase g kafe jumpe Ina n K.Mek..de la gak owang nak berbual..kalau tak takde nye la hai mulut ni nak bersuara..yelaa...tak kan nak cakap sorang2 dalam bilik..gile ka po? Dah la saye ni pendiam n cool ceyh..hihi..

Saye makan ni malam tadi..huhu..my favourite kue tiaw goreng n ice lemon tea..
Harga kue tiaw: RM2.50, ice lemon tea: RM1.00...


First time beli wafle kat kafe zaba..
not bad..sedap + puas makan.. wafle strawberi + chocolate...
Ni da makan separuh...RM2.50 jer..nyumm2..
Kalau saye bosan saye akan bace buku new moon nih...best novel ni.. tak sabar nak tengok New Moon film punyer..dah terbayang2 dah Robert Pattinson..hihi tapi terbayang lagi wajah Cik Azam..sebab die nak belanja tengok cite nih...tee heehee..


Novel2 ku yang belom habis bace lagi...huhu...akan ku habis kan mase cuti sem nanti..demi tesis ku terchenta..haks2..


Dan yang tak boleh blah nyer..oleh kerana terlampau la sangat bosan nyer..saye tengok la cite hanakimi ni...padahal dah tengok..tapi bile tengok balik semalam syok giler..gelak sorang2 dalam bilik..best cite nih..hero yang saye minat dlm cite nih ialah Nakatsu and Nanba Senpai..haha..sebab mereka sangat kiut n hensem..hehe.. err..tapi Cik Azam saye lagi kiut n hensem..hihi kena puji die lebih2 sikit kalau tak nanti die tak kasi tengok cite Jepun lagi..kwang3..

Nakatsu yang buat peace tuh..hmm sape ntah name betul die..

Hurmm sekarang ni tengah nak aim cite korea boys before flower..mase tu dah tengok jap.. tengok kat mysoju..tapi tenet lembap macam siput..so tak leh la..owang kate cite ni best..best ker?? lagi best ke dari Hana Yori Dango?? Saye peminat Hana Yori Dango esp Matsumoto Jun..kihkih..tapi lagi peminat fanatik Cik Azam..again..hihi... So far yang saye baru tengok..macam best lagi karakter F4 dalam HYD..maybe sbb saye dah biase ngan watak2 pelakon Jepun yang kool so tengok aktor korea yang berlakon berlagak macam kool rase macam tak biase plak..sebab dorang yang hero korea ni selalu saye tengok karakter die romantik n klaka2+bodo2..huhu..tp tu pengalaman dari cite2 y saye tengok la..

Next plan..nak tengok cite nih..hihi
Cepat hasut saye tengok cite ni..kuikuikui...

Okeh y'all hari ni saye da kurang bosan dah..tapi tak tahu nak buat ape..cepat nasihat kan saye buat perkara2 yang berfaedah! huhu

p/s: jom kite maen klik2 nuffnangg!!

12 comments:

cokelat lover said...

ziha....hahha..
poyo...robert pattinson i pnyer..u jg cik azam jer..hehehe..
bnyknyer u mkn..terliur i kt cni...

ziha said...

hell l0 cik husna..
sejak bile robert pattinson tu u punyer?? tak pnah pon nampak gossip u kuar ngn RP dlm mgzine??haks2...

biase la..ai mmg kuat makan..hehehe

Atiqah said...

tgk je sume..tp jgn tgk skrg..kang x jd 'longing for atok' la jd 'longing for japan movies' hahaha

ziha said...

haks3..tqah...yela2..tp bagus gak title short story tu..hihi

SejarahCintaMastura said...

haha... klu boring bebas eh nak buat apa... lebih2 lagi klu nak mkn.. hehe.. kongsi la sikit food tuh.. ;-) internet mmg lembap tahap siput pun.. haha..

ziha said...

hm tula..mmg klu bosan keje akk makan jer..mne la tak nek bdn ni..
dah kongsi la tu..ks tgk gba pn kgsi what..hehe

Fatt Chin Choy said...

aku suka awek cerita hanakimi tu

kalau bosan tido lg best

ziha said...

ha'ah..cute kan..

tido jela keje..sb da terlebih bosan..

acHap~ said...

lapa. huk3~

ziha said...

achap..same lah..tgh lapa ni..
nak turun beli makanan jap g..huhu

nn said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hanakimi!! minat gila kat nakatsu. so cutee!!! :DDDDDDDDDDDD

ziha said...

hehehe~~~
Ikuta Toma kn nme dier..