terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Thursday, November 5, 2009

Mata-mata Tingkap

Pandangan dari tingkap bilik saye..
Okeh..nampak kan tempat parking nih..
Ni la tempat di mana pasangan bahagia selalu bertemu..
Kadang tu berdating, bual lame2...
Saye selalu skodeng mereka dari tingkap bilik nih..
Ahh! Macam tak de keje plak kan?
Hurmm..saye tak kisah..saye sporting..cehh
Yang penting korang tak buat huru-hara
n behave yourself in public kay!!



Ni gossip ni..haha Ziha dah pandai bergosip sekarang nih..
Huhu.bukan pe.sebagai pengajaran gak kat y'all..
Kat tempat ni lah saye and Tiqah nampak de 1 couple nih bergaduh..
Waa la wehh..malu la sikit..tempat awam tuh!!
Masalah nyer yang saye tak boleh terime...laki tu campak barang pompuan tuh..
Pastuh macam nak lempang pompuan tu..pakse2 pompuan tuh cakap pe ntah..
kire nye laki ni macam baran la orang nyer..hishhh..
tapi yang tak boleh blah nyer..
pas marah gile2 tuh...die boleh belai2 balik pompuan tuh..
Nak pujuk la tuh konon! Kalau ai..babai la ko laki...
saye tak suke laki yang suke pukul pompuan..grrrrr...
y'all yang perempuan kalau dapat boyfriend macam ni..cepat2 lah tinggalkan..
kalau tak merana lah hidup korang nanti...
Tapi kalau perempuan yang pukul laki macam ne plak ek??hihi
Kalau pukul lelaki untuk mempertahankan diri tak pe..hehe
Maaflah..saye memang agak feminist sikit..sejak belajar teori feminist ho2..
saye tak boleh tengok perempuan ditindas,memang hati ni panas jerr...
tapi tak bermaksud saye ni anti-laki yerrr..
cume nak sampaikan mesej kepada lelaki
jangan bertindak kasar ngan pompuan okeh, layan lah pasangan anda dengan baik...



Okeh..saye akhiri dengan gambar ni..
simpang 4 yang bahaye..selalu berlaku eksiden kat sini..
mungkin kene letak traffic lite kot kat sini..
supaye kemalangan boleh dielakkan...hoho
ekceli jalan ni kecik jer y'all...so tak payah lah nak berlampu isyarat bagai...hehehe

11 comments:

Atiqah said...

hoho yg x leh blah pmpn tu senior kte..penah skli kn kte dua stdy kat ppbl nmpk dorg berdua..siap ckp 'bodoh la' pe la..ksr tol

ziha said...

huhu..tula pasal..
mcm ne la nt kalau da kawen yerk..
ngeri nyerr..

Fatt Chin Choy said...

kalau x sayang awek... bg kat aku jer
hehe

ziha said...

haha..pastuh klu dah kasi kt ko nak wt pe plak??

SejarahCintaMastura said...

haha... tak marah ke klu tgok org berdating?

Atiqah said...

http://thepurplestudio86.blogspot.com/

blog ni dh jd miss purple la k ziha

ziha said...

mas..haa..nak marah pe nyer..
lantak ler..
jeles sikit jer...hihi

ziha said...

hooo..yeke?
xpela...ramai jer sbnr nyer y mint purple..
so no wonder la..huhu

Hairiah bt Mohammad Shariff said...

dlm situasi i..i la yg baran. hihi. anak bapak la katekan..tp i xde la pukul2 mizan tu..sepak laju2 jek. ngehhh =p

NanaKer? said...

betol³..

ziha said...

KK..wah hebat mung ni yer..hihi jg leklok..jgn terlampau berkasar sgt..

kak nana..pe y betol nyer?he3