terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Sunday, November 1, 2009

Tesis Statement

Hai semua!! rindu nyer la haii nak update blog ni..sebelum2 ni xhapdet sebab agak busy ngan tesis..tapi adakah bermakna tesis chapter 1, 2, 3 aku dah siap?hoho..belum lagi..mase entri ni ditulis masih dalam 70% okeh..huhu..due date nye dah lepas...tapi saye hantar lambat...pening woo kepale membuatnyer...orang telah menkonpiuskan saye dan saye pon telah menkonpiuskan diri sendiri..so jadi saye macam nak g**** memikirkan nyer..Saye pernah dengar orang kasi statement nih..

statement 1: hantar lambat sebab nak pastikan dapat wat yang terbaik so boleh dapat A..

statement 2: hantar assignment on time kalau keje seperti melepaskan batuk di tangga baik tak payah...so orang ni die anta lambat gak..

Okeh fine..ekceli lebih kurang la orang2 ni cakap..So anda yang macam mane? huhu saye jenis on time gak..nak cakap keje bagus tu tak lah..biase2 jer..dan saye bersyukur je dengan markah and grade yang saye dapat sebab tahu memang takat tu je kemampuan saye..Tapi tu la..kali ni jer..saye betul2 telah terkonpius dan tak boleh berfikir secara mendalam..so membuat kan tesis saye stuck..Sekarang nih tengah bereksperimen dengan statement 1..huhu..

Frankly speaking, saye memang gembira kalau kawan2 saye dapat good mark..memang tak jeles langsong..xde perasaan dengki atau pa pon..Cume kalau anda yang bercita2 nak jadi lecterer tu.. sila lah fair tu all student yerr..haha..Tak nak komen lebih nanti de owang tu nak jadikan statement I nih masuk dalam ruangan gosip beautiful nara plak..kehkeh...

Okeh lah nak sambung wat keje sikit..doakan saye dapat siapkan tesis saye ni dengan jayanyer k..

8 comments:

Atiqah said...

good luck k ziha..jia you!!!

ziha said...

tenkiu tqah.. :)

sI tEDI said...

he he he.. 70% tu ok tu.. jadi kan 100% ok..

good luck :)

ziha said...

wah terharu nye..tenkiu tedi..
mudh2an..

Fatt Chin Choy said...

aku lg suka hantar on time dan ada kualiti

hehe

mell aziz said...

ceh.. aku x wat pa per lg. haha. proposal kena wat dh. tp aku baru nk gi jumpa penyelia. demn.!

ziha said...

bagus la mcm tu cik ah fatt..
sy cb sedaye utk ke arah itu..

ziha said...

mell ko biar betol??
due date ko lm lagi eh?
xpela klu mcm tuh..