terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Sunday, August 16, 2009

Aku kembali single~~waa..!!

Rase sunyi je dok bilik nih..da tak de Azlina..die da balik Johor..Petang tadi die da balik da..after konvokesyen..urmm seminggu die dok bilik aku..selama seminggu tu..aku rase sangat hepi coz ader kawan temankan aku dalam bilik..Azlina la yang tolong aku macam-macam..die tahu macam ne kesusahan aku ketika laptop ku rosak..n kasi pakai laptop die..pastu die tahu macam ne susah nyer aku nak wat theses..die nampak ketensionan di muke aku nih...huhu..sekejap jer rase seminggu..and aku kembali sorang-sorang dalam bilik macam bese...Azlina de tinggalkan memo untuk aku..die tampal kat dinding depan meja study aku...sangat terharu actually..aku selalu bace nih bile rase down..

Thanks Azlina...love you..


update...

Gambar-gambar yang sentiasa memberi semangat buat ku...ni gambar2 my bestfriends during their convocation..y bawah ni gamba Ju..dia baru pas konvo kat USM


Ju with her mom..huhu..beshnyerr macam nie!!


Ni plak gambar Miera ngan mama die..Miera grades from UPM..her mom plak UTM..best kan macam tuh?hehe




Gambar ngn famili plak..tgah bayangkan ni..dalam gambar tu nanti ialah aku, makabah..dan..err.. Cik Azam ler..sape lagi..hiks~


Miera n her hubby..hmm I tgah berangan nih..cehh..Ziha!! ingat tesis sikit!ho..baiklahh..


4 comments:

Atiqah said...

mne gmbr die pkai brooch tu???? xtgkp ke???
amacam die suka x brooch tu??

ziha said...

xde la...i kasi ms die da nak blik..hm mst la suke!

miela77 said...

salam...cian adik k.iela ni..tinggal sorang2...meh layan blog..x boring sangat...untung ada kawan mcm tu tau...

Ow...pekasam da sampai..nanti leh la wat entri..

da amik award blum..meh tepek kat blog..http://miela77.blogspot.com/2009/08/sesi-menjelajah-umah-my-follower.html

ziha said...

da tempek da..insyaAllah..klu de mase nt kite wt n3 pasal ikan pekasam tuh..hihi..