terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Thursday, August 27, 2009

Dayang's Giveaway

Hai semua..entri kali ni saje nak join contest..lame da tak join..bukan hape..agak kesibukan sikit ler..jadi kali ni just for fun..kalau de rezeki di bulan puase ni ade la..insyaAllah..hehe.. Baik lah..kali ni ialah contest yang bertajuku..ecehh...Dayang's Giveaway...Macam biasela yer kawan2 kalau nak join contest ni kena la gi kat blog tuan punye giveaway ni..bace syarat2 die then join laa! pe lagi kan..so, klik sini yer...hmm tengok la kat bawah ni ialah hasil kreatif tangannye..so cute kan..I love these hairclips..


hairclips


pouch


keychains


cross stitch pattern


Baby blouse

Hmm..ape lagi sila klik Dayang's Giveaway and join contest ni tau..due date nye 31st August 2009..sempat lagi kan?? :)


4 comments:

nurul husna binti ibrahim said...

ini pun sgt syok..
nk join gk..
wah suma ak nk join..
ish2..

ziha said...

join la cik Husna oii..mane tahu rezeki kamu..hihi

Atiqah said...

wah semua dh gila contest ni...

ziha said...

tapi tak segile tiqah laa..hihihi