terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Saturday, August 29, 2009

Break Fast @ BBQ Restaurant...

Nyumm2...apekah?? Jangan tengok lame2 yer makanan2 ini..memang sangat sedap!hehe..Semalam I pergi lagi ke Restoren BBQ..kali ni pergi sebab nak berbuka pose di sane..lagipun nak habiskan kupon free tu, de banyak lagi ni..tapi valid sampai 31st August ni je..Pastu da abes daa..hurmm yang penting aku akn ke sini lagi..hehe..ni antara makanan yang kami order dan daripada free kupon..takde la free sangat..kena beli gak kupon tuh sebenarnye.

Ice cream..dibeli oleh KK..


Ice lemon tea..air ni je kire yang paling murah..kuk2..tak pe janji sedap!


Golden Strip Salad..


Chicken Tortilla..


Golden Strips


Boneless Grilled Chicken Burger


Jerk BBQ..

Olive Original Chicken


Sedap tak u all? Hehe..memang rase macam nak pergi lagi..tapi tak boleh la selalu..almaklumlah..student la katekan..hihi..so, pe lagi..muka kami masing2 mestila gembira kan dapat makan kat sini..nak tengok aksi2 kami memakan??

Ngeh2..jangan jeles ye kawan2..sodap tauu!

Husna pon gembira gakss...

Ngaaaa...cuap Husna...

KK makan pe tu??mcm sedap je..

First time kuar ngan Nad malam tuh..hihi..



Tapi bile da tak larat..ni la jadi nyer..hehehe...

~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
Nadhrah dah bersandor kat sofa..tak larat nak abeskan katenye..macam tak percaye je kate2 minah ni selalu die pantang kalau makanan tak habes..hihi..


KK pon berusaha untuk habeskan..tapi last2 tapau gak! haha

Tengok muka Husna..punye la tak larat..tapi pakse gak makan..tu yang muka macam tu..he3

I plak..merajuk je macam..sebab makanan da abes! nak lagi!hehe

Alhamdulilah..saye dan Husna dapat gak habeskan makanan kami..takde tapau2 bawak balik..hihi..pas buka pose kat Restoren BBQ kami g Giant plak..beli barang makanan..hiks2..tapi rase seronok la semalam..dapat makan same2 kat luar..kesian ko Kak Mek tak ikut..tula..hehe..

12 comments:

nurul husna binti ibrahim said...

hahaha..
gmbr i x senonoh pun u taruk erk..
heheheh..

ziha said...

harus la kan..hehe...cantekk hape..

Angeline said...

waduh sedapnye....nak sikit

ziha said...

huhu..boleh2...sila2 jangan malu2...

Mie said...

hahaha..
xmuak ke wehh..
i prefer sushi..
da bape kali g bbq ni i rase yang besh kt ctuh just hot chocolatenyer dgn sofa pink!
selesa wooo..

ziha said...

xmuak..sbb makan sekali sekala..hihi
de banyak lagi meal y lom rase..haha..
hmm next time try sushi plak arr...

Atiqah said...

adoyai lg byk dr kte mkn hr tu...mau x melepek nad kat sofa tu..

ziha said...

bese la nad..u know kan perkataan y akan kuar dari mulut die after that.."kite ngantuk la"..ah sudahh...he3

mEk saRRa ~_^ said...

aaahhhh i mao ikuuttt..
ahhhh..i jelesss...
uwaaaaa!!!
xpe2
rni ayah i nk dtg
i nk bwk die bebuke kt BBQ Chicken!!!
hahaha
tp i jgk nk g ngn korangg.....
ziha,da abes ke kupon u gune?
sbbnye kn,i rse i ade bli jgk tau kupon nih
tp lupe ltk mane
rugi kn?

ziha said...

kak mek..nak ke?? cepat la amek kat bilik kite..kite de lagi 4... bile mase kak mek beli?hoho

mEk saRRa ~_^ said...

ntah lo
ak pn lupe
hihi
tp die pnye tarikh ttup bile?
bkn ke 31 ogos?
ingt nk g BBQ chcken bebuke ngn ayh smlm
tp xsmpt
bbuka kt warta jer
tp beesstt
huu

ziha said...

dah lepas da la wei kak mek oii..
melepas la ko nak makan free mcm kami..hiks2~~