terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Friday, August 28, 2009

Tudung Apekah Ini???

TaDDaaaa..!!Hehe..bukan nak bisnes tudung yer..or bukan nak promote diri jadi model tudung..haha..tapi inilah diriku yang sebenar..suka suki bergambar depan laptop..kali ni nak cite pasal tudung lagi..after kelas tadi I gi belikan tudung untuk my sista..dia nak sangat tudung ala-ala macam ni..haha..I pon tak tahu la jenis tudung ni..sebab macam2 da de kat pasaran..ade yang panggil tudung Arini ler..tudung Ekin lerr..tudung Ariani lerr..tapi my sista cakap die nak macam tudung Soleha.ala cite Soleha kat TV9 tu dulu..hoho..So, I belikan la untuk die..dan untuk I sekali..heheh...kebetulan kat Pusanika..kantoi lagi...huhu..de wat jualan..so hape lagi u all..I pon bertindak dengan cepat untuk beli tudung kat situ..cehh terror tak I? De tiga warna I beli tadi..hitam, purple..lagi satu..err warna pe ntah..hijau pucuk pisang kot..

Hmm u all tahu tak name tudung yang I pakai bawah ni? I tak tahu la..yang penting de cerut2 kat tepi..hehe...



Ecehhh..terposing ler plak I..


Tudung bawah ni RM15..mahal sikit..sebab de batu bata..huhu


Minta mahap la yer..kalau terlebeh...


Cakk!! Manis ker?

Nak pakai mase raye ni..hoho..


Itulah story nyer..so harap2 kakak ku itew suka la dengan tudung pilihan I ini...nak pakai mase raye kate nyer..hokeh la..selamat berbuka pose u all..macam nak makan kat Restoren BBQ jer petang ni..huhu..yok Husna!

2 comments:

sarah al -idrus said...

comel.tapi muke sarah tembam sangat nampak kalo pakai tudung cmtu huhu

ziha said...

same la kite..ai pon nampak tembam klu pakai tdung ni..huhu..ni saje2 nge'test'..