terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Saturday, August 22, 2009

Shawl baruku~~ntah pape...

Ngangaaangaa..saje tak de keje dok dalam bilik selain study, mengemas bilik, rehat-rehat..ecehh..saye telah menge'test' pakai shawl baru,he3 shawl beli mase kat pesta konvo yang lepas..alamak kantoi!beli kat mane..heheh..FYI..I tak pernah pakai shawl yang macam ni g kuar mane2..baru nak test ni..haha..tengok orang pakai cantik..I pon nak test gak laa..so tadi after tengok drama Nur Kasih kat youtube..hihi..I g la surf cara-cara nak pakai shawl..haruslah kan nak bergaya punye pasal..kuikui...then jumper la video yang dicari2..then pastu ape lagi..I pon mencuba la..senang je u all nak pakai shawl ni...haha..tapi nak pakai shawl ni kena pandai la kan..pilih shawl yang boleh lilit2 pastuh boleh tutup bahagian dada tu.. bergaya-bergaya gak.tapi aurat mesti jaga..cehh macam ustazah plak I ni..bukan pe..mengingat kan diri sendiri gak sebenarnye..huhu~~So ape lagi you all! Meh tengok gambar poyo I...


Haa..! shawl ni Mak Cik Helwa yang tolong belikan mase tu pesta konvo yang malam last..so I kirim je you kat die..sebab I nak siapkan chapter one tesis punye pasal..so tak dapat la nak g malam tuh..Pape pon..I suke shawl ni..actually nak pakai mase raye..hehe..Sepoloh hengget you all...tak tau Helwa beli kat gerai yang mane satu..Mekacehh Helwa, tolong belikan =)



Cehhh...chantekk tak saye??

Aksi-aksi poyo dari ku...hehe~~



Next shawl bunga-bunga plak..yang ni I beli kat Chazboutique..hehe..mase ni I beli ngan Husna and Tiqah..RM15..agak mahal la kan..sebab I beli satu jer..kalau beli 2 dapat kurang lagi katenye...hoho.tapi tak pe nak wat macam ne kan, yang penting nampak chantekk..chantekk ke???hihi.


Posing tutup mulut plak..yang atas nampak gigi..cmni la diriku dalam bilik sebenarnye kalau nak tahu..suke amek gambar depan laptop..haha..


Lagi gambar2 poyo dari ku..posing jari di dagu mesti yerr kawan2..baru la nampak chomell..hihi

So sekian je gambar2 memakai shawl..hihi..petang ni I buka pose kat rumah cousin I..yayy!! Terubat sikit rindu nak berbuka puasa bersama ahli keluarga..aniwei..selamat berbuka pose yer kawan-kawan ku...makan berpada2..solat terawih jangan lupe..hihi..daa~~

9 comments:

Atiqah said...

mcm x sesuai je..muka nmpk tembam, ..hik hik hik

nurul husna binti ibrahim said...

shawl yg first tu nmpk u sweet sgt..
shawl yg kedua nmpk u funky..
hehehe..
overall: cantik seh! ni yg nk test jgk ni..
npe x pki ngn ray ban? i nk tgok hsilnyer..
hehehe..

ziha said...

tqah jeles ker??hihi...
pe lg husna!! try ler..mst u pon cntik pki...xnk la gaye kn ngn rayban kt cni..nt de owg tu jeles...haha!

Atiqah said...

sorry x jeles pon...

Atiqah said...

uit join la contest declare your love tu..dpt hadiah tu leh la wat record mse nk interview wat tesis..hahaha..

ziha said...

nanti la...kite akan luang kan mase satu hari tuh keje join contest jer bebanyak..hehe

Anonymous said...

sapela makcik yg baik hati belikn u punyer shawl tue ek??


*bole dia kate ak makcik..ish36x

ziha said...

halorhh..xpela Helwa...abess nak panggil pe? Adik Helwa? Baik lah Adik Helwa..akak ucapkan terima kasih yer..
hek eleh poyo la Helwa anonymous plak..huhu jangan marah..bergurau jer..

Anonymous said...

How are you? your website is cute
you should watch at this funny emo video clip:
http://tinyurl.com/8lxnsg