terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Thursday, August 27, 2009

Declare Your Love Contest


Wahhh!!! Tak disangka2 I masuk contest nih..I tak pandai mengarang citer2 kreatif..hoho..ni first time join contest yang mengarang2..sebelum ni macam malas jer nak join..sebab xmo karang2 cite..allergik sikit kalau ngan esei ni..hoho..almaklumlah..asek assigmen wat essay jer..huhuh..Tapi sebab ni karangan pasal my love story, tu yang rase cambest tuh..harap2 Ibu Damia, sabar dan tekun membaca karangan ku itew yerr..huks2..Tak panjang pon Ibu Damia, macam karangan budak sekolah rendah jerr..hihi..Ekcelli, I saje nak cuba nasib, mane tahu de peluang menang hadiah ni..best tu hadiah nyer..jom la join beramai2..ikut syarat2 die macam yang tertera di bawah ni okies...Tiqah!! Umie!! I da join contest nih!! Husna bile lagi???heheh

Hokeh..ini la dia contest tuhhh....


CONTEST INI BERMULA PADA JAM
10 PAGI, 22 OGOS 2009

(AWAL RAMADAN - AMBIL BERKAT)

DAN AKAN DITUTUP PADA JAM
10 PAGI
,
10 SEPTEMBER 2009

(SEBELUM KAMI PERGI HONEYMOON)



Syarat-syaratnya:


1. ADD URL Link Damia Aleesya & Damia Ayyunie di blog list @ blog roll anda & Anda diwajibkan menjadi Follower http://ibuayahdamia.blogspot.com & link semula url pasal contest ni & tepek as a banner di blo g masing2....


2. Contest ni terbuka kepada semua pasangan tak kira yang dah kahwin, bertunang, bercinta atau dah clash. Kalau boleh ceritakan tentang pasangan sekarang lah.
(bagi yg tak der blog boleh email ke zamzarina99@yahoo.com)


3. Diwajibkan upload sekeping gambar anda dan pasangan anda sebelum kahwin (bg yg dah kahwin) dan yang belum kahwin gambar terkini ok. Sila nyatakan nama anda & pasangan anda serta dimana gambar itu diambil.


4. Dalam cerita anda, wajib ada isi kandungan berikut:

- tarikh declare

-tempat declare

-suasana declare

-siapa yg declare

-bagaimana declare itu dilafazkan

-yg lain pandai2 tambah sendiri mengikut kekreatifan anda


5. Pemenang dinilai mengikut cerita yang paling kreatif. Hanya seorang pemenang saja yang akan dipilih, tetapi sekiranya penyertaan amat menggalakkan hadiah mungkin akan ditambah.
Bagi penyertaan yang ke-10 akan mendapat hadiah misteri.


6. Juri2 adalah terdiri daripada 2 orang staff ibu & ayah Damia serta 3 orang pelajar cemerlang sekolah ibu dan ayah Damia iaitu PUSAT BAHASA PELANGI.


7. Bila dah siap, tinggalkan URL link mengenai contest ni beserta nama anda & pasangan anda di entry ini.....
http://ibuayahdamia.blogspot.com/2009/08/declare-your-love-contest.html


:: Hadiah utama untuk contest ini ialah ::

Creative 2GB Zen Mp4 Player

29 comments:

nurul husna binti ibrahim said...

wah..
ziha pn dh wat..
xleh jd ni..
hhehehehe...

ziha said...

hoo..pe lagik!! cepat2 la join Husna! hihi

Atiqah said...

eh bkn smlm de org tu ckp x nk cite psl love story ke..die ckp pe ek..haaa HIPOKRIT..aik join jgk ke?
hihihihihi

ziha said...

tapi..yang I cite tu betul laa...tak hipokrit..berdasarkan citer sebenar..tak de tokok tambah..memang tu le sebenarnye y terjadi...hokeh!

Mie said...

hah!
tibeeeeeeeee..
ade join jugak minah nii..
ari tuh ckp kt kite!

ziha said...

haha..habess..haruslah kan nak join jugak! memeriahkan majlis..hoho

Anonymous said...

buy diazepam diazepam prescribing information - diazepam 2 mg dzialanie

Anonymous said...

buy diazepam buy diazepam united kingdom - diazepam order no prescription

Anonymous said...

ativan online pharmacy ativan and alcohol overdose - ativan dosage before mri

Anonymous said...

buy valium online generic pictures of valium - cheap valium from china

Anonymous said...

generic zolpidem ambien side effects rage - zolpidem tartrate ip

Anonymous said...

buy diazepam diazepam keeps me awake - buy cheap diazepam online usa

Anonymous said...

zolpidem no prescription can you buy ambien online - cheap zolpidem online no prescription

Anonymous said...

diazepam for dogs buy cheap diazepam online no prescription - generic diazepam 10 mg

Anonymous said...

where to buy xanax online no prescription xanax and alcohol memory - generic for xanax xr

Anonymous said...

buy ativan online ativan side effects fever - lorazepam 1 mg tab

Anonymous said...

ativan mg buy lorazepam no prescription online - ativan nursing

Anonymous said...

xanax pill buy xanax uk - xanax bars how many mg

Anonymous said...

diazepam 5mg diazepam vs xanax strength - cheap diazepam sale usa

Anonymous said...

buy ativan online ativan side effects infants - lorazepam 1mg flying

Anonymous said...

diazepam for dogs que es mejor el diazepam o el alprazolam - dose for diazepam in dogs

Anonymous said...

soma muscle carisoprodol vs cyclobenzaprine - what is the drug soma used

Anonymous said...

cheap generic ambien ambien side effects vomiting - ambien withdrawal treatment

Anonymous said...

carisoprodol online carisoprodol daily dosage - buy soma online cod

Anonymous said...

buy valium online no prescription cheap will 10mg valium get me high - cheap generic valium online

Anonymous said...

buy generic ambien how much sleep ambien - ambien discount coupon

Anonymous said...

cheap ambien ambien drug name - ambien overdose flumazenil

Anonymous said...

soma online drug interactions with soma - cheapest soma online no prescription

Anonymous said...

buy valium without rx valium online topix - buy valium online no prescription cheap