terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Wednesday, August 12, 2009

Yayyy! Laptop ku sudah pulang!

Akhirnnye...selepas penantian selama seminggu..dapat la balik laptop kesayanganku..akan ku jage bagai menatang minyak yang penuh lepas nih..huhu..jangan la rosak lagi..susah dibuatnyer hidup ini...ngan tesis lagi..assignment lagi..Terima kasih banyak-banyak buat sahabatku Azlina yang sudi meminjam kan laptop nyer kat aku..aku wat macam laptop sendiri plak..hehe..tidak lupe juge kepada Husna, Tiqah, Ada, Mila, and Ayien..coz sudi meminjam kan laptop2 korang sementara laptop ku berada di hospital. Doa2 kan laptop ku ini tak rosak lagi, at least sampai abes sem depan..huhu..sambung master beli laptop laen..hehe..insyaAllah..berangan jer..haha

4 comments:

Atiqah said...

bg mnd selalu laptop tu..hehehe..confirm die x rosak2 dh..slmt kembali mr lappy kak ziha..hehehe

ziha said...

hm klu mdi kan..cnfirm la rosak lagi wehhh...

nurul husna binti ibrahim said...

yeyyyy...
sonoknyer....
lpas ni kurg ckit naaangis tu erk..
hehhehe...

ziha said...

hmm insyaAllah..mudah2an x nangis lagik..huhu