terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Friday, August 14, 2009

Posing ala model di Hari Konvo~~

Baikkkk..!! Hari ni pas je I submit assignment reader response kat Miss Shahizah..I pulang ke kolej ngan perasaan yang sangat lega...huhu..nape? sebab da lepas satu assignment..pasni boleh tumpu kat assignment lain plak..ye baikk..research method ku chapter one perlu di hantar next week..12 pages okies! Lum start lagi..hoho..

But then..kat bilik tadi aku bersama sahabat ku Azlina, die nak konvo ahad ni..so stay kat bilik I lerr sementara menunggu hari ahad nih..I da test pakai jubah konvo u ols!!haha...jangan jeles..tak sabar nye nak konvo tahun depan...harap-harap aku dapat berkonvo bersama rakan-rakan eLit ku terchenta..aminn..

But jubah kitorang kaler hijau ler..nape tak purple?? hoho I tak minat sangat kaler hijau ni..sorry kepada peminat kaler hijau..no offend k..huks2~ Tapi ape-ape pon aku gembira berada di Social Science & Humanities Faculty..Especially PPBL@SOLLS @ selalu aku called Pusat Bahasa...hihi..very rock!yeah2x!! Dalam entri ni I pakai jubah kaler merah..cantik gak jubah merah ni..jubah merah ni for dak FTSM..I suke kaler ni gak..meriah u.

Hmm xde pape pon..actly just nak tunjuk kat korang yang bakal nak konvo tahun ni or tahun depan..cara-cara berposing dengan jubah konvo...hihi...Selain daripada posing membongkok kan badan semasa mengambil scroll, and berdiri tegak macam nak nyanyi lagu negaraku..u ols boleh posing macam yang I tunjuk ni haa...Tapi WARNING!! jangan wat kat atas pentas masa amek scroll plak eh..hihi...


Yayy!..kite mule kan ngn pose pertama..hehe..stick your hip out! Very the model kan u ols!



Next..!! ahaa..hand on the hip! Ade macam Vanessa Hudgen tak?..... ape,tak de?hihi



Okie you all..pose bawah ni pon cantik gak..ala2 Beyonce gitew! double grab on the waist...hehe


Urmm...pose ni nak kasi name ape yer?? Hand on the hat la..haha...


Haha..after da puas bergambar..bole la sape2 yang ade kamera kat laptop..duk depan laptop then amek gmba muke korang macam I buat nih..macam comel je I kan..tapi sedar..tak pon..hihi


Haaa...!! yang ni pose special skit..konon sebab I pakai ray ban..harus la kan tunjukkan koleksi ray ban baru ku..hehe.de macam Paris Hilton tak..??ekekek..Makcik Husna@Baby Husna selalu je taw jeles ngan I..hoho tak pe2.. Klik sini untuk lihat muke Paris Hilton yang sebenar..hehe

Kat sini I nak ucapkan Happy Convocation to all my dearest frens...Azlina..Ju..Mira..Pipah..Athirah...n semua la kawan-kawan mase zaman sekolah dulu...dan tak lupe juga kepada Senior Elit ku..Selamat yer u oll..doakan saye plak untuk tahun depan..with first class honour k..ameennn..hi2

8 comments:

nurul husna binti ibrahim said...

wahhhhhhhhhhhhhhhh...u...
over n gediks gitu...
ish, ni yg i lg jeles ni..
lg2 u ngn ray ban u tu...
huhuhuu...
ameen..moga2 kte suma dpt degree 1st kelas..hahaha

ziha said...

bese la..i kan model...uhuks...

Atiqah said...

x sbrnye nk konvo..cptla habis wat tesis....

ziha said...

yerr betul2..huhu

ibu_arifa said...

amboi..melaram betul dgn jubah tuh.. mmg cam model..leh masuk malaysia most beautiful lah nnt...hikhik..serius

happy berkonvo

dan hati2 jugk dgn kes H1N1..pakai mask lah ziha naik pentas nnt..:P

ziha said...

hehe..xde la kak...actly ni baju kawan kite tumpang pakai jer..mmg de niat nk pakai mask..tapi lum tergerak lagi..huhu

kueyteowkungfu said...

beb...nice sun glass.
pinjam leh.nt konvo ak nk pakai!hahahahahahahahahaahahahaha.=p

ziha said...

buleh ja!! xde hallllll lahh!