terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Saturday, May 22, 2010

cerita hujung minggu *Sabtu

Holla....nak kongsi cerita hujung minggu saya! kekeke..
Actually tak de ape laa yang menarik..
Tapi bagi saya menarik laaa...
Sebab setelah sekian lama tak memasak...
jeng..jeng..jeng...
*
*
*
*
*
*
*
*
Tomyam Ceker 1Malaysia~


Nyum2....main campur-campur je sayur-sayuran and ayam..tu yang kasi nama 1Malaysia tu..
macam-macam adaaa...


Rasanya of course lah boleh tahan sedap...tapi mase saya tanya katAbah, mak bonda and Cot, sengaja tau dorang kasi markah rendah...cis kek betul lah, abah kasi 15/100 Mak bonda kasi 3/5 si Cot kasi grade F..die kate untung ape die kasi F dari die kasi Z...hampehh tol...elehhh nak tahu tak u oll...tapi tengok2 laku gak Tomyam Ceker 1Malaysia i ni...haa tak caye?? tengok gba bawah ni...haha


licin daaa...tinggal tulang je...kuikuikui...
Adik Misbah je puji dengan jujur...dia cakap sedap..yang lain tu saje tanak puji masakan saya...tapi sebenarnye diorang nak cakap sedap cume malu je..kalau tak tak kan lah licin sampai macam ni...kekekeke..

3 comments:

Alynn Notnot said...

wow licin! :O

ziha said...

alynn...hihi..biaselah.

Atiqah said...

biasa la tu ckp x sedap, tp tgn dok menyuap ke mulut..sedar2 dh licin..