terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Tuesday, May 18, 2010

kat uma saya macam-macam adaa..


Hari-hari kat rumah setiap malam tak de cite lain nak tengok melainkan cite ini...huhh. Safa & Marwah, cite ni my mom's feveret sinetron.hehe tidak boleh kata tidak...cite ni da beratus-ratus episod taO..dah 230 episod kalau tak silap..banyak kan? tak tau la macam mana bole jadi banyak episod macam ni..balik-balik ada je konflik..pas satu konflik timbul konflik lain plak.heh..daya penarik cite-cite Indonesia ni rasenya pelakon-pelakon mereka yang hensem2 and cantik kot...mula-mula best gak tengok cite-cite ni, sebab mula jalan cite cambest je, tapi ko, kalau dah beratus-ratus episod tu tak larat haku! bile ntahnye nak abis..huhu

FYI, kat rumah saya, i mean kat Johor ni boleh dapat siaran tv Singapore and Indonesia..siaran tv Indonesia and S'pore mua dapat kat uma ni.so, tak payah langgan Astro pon macam-macam adaa...ada RCTI, TVRI, SCTV, TPI, OKTO, CHANNEL 5, CH 8, SURIA, CH U, haishh pokoknya banyak laa..campur ngan siaran tv Malaysia lagi..tak tertengok dah...tak tahu nak tengok cite mane dah..hehe ni kat tv 9 ade cite terbaru yang Ashraf Sinclair berlakon tuu..huu sebenarnya sapa yang dapat siaran Indonesia kt umah dia tu mesti dah tengok dah cite ni...pokoknya dah tahu daa laa ending cite dia macam mane..haha apasal la aku asik sebut 'pokoknya' je ni..huhu


4 comments:

♥ nur_solehan ♥ said...

wah.best2

ziha said...

hehe..bestla gak..sbb macam-macam cite bole tgk.

Alynn Notnot said...

rumah aku dapat siaran thailand! tapi kelabu jela. gambo tak clear, suara je dengar :))

ziha said...

haha alynn..sian ko..meh dok johor...kekeke