terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Tuesday, May 11, 2010

Happi..legaaa~~

hai semua!
malam ni saya menumpang kasih kat laptop Husna plak..almaklumlah laptop rosak lagi..tapi nak gak update blog ni..sian plak kat blog ni kalau tak update.hihi.. saya ade berita gembira untuk anda semua..hehe..actually thesis saya da bole dijilid...alhamdulilah..memang ini lah masa yang sangat dinanti-nantikan..dah penat dah buat thesis ni..hopefully semuanya akan berjalan lancar..petang tadi saya ngan Zila merempit jap kat kedai yang menjilid buku kt depan stesen komuter UKM..huhu..ada 2 kedai kat situ..lets say kedai A dan kedai B..
First saya pegi kedai A..tanye bile bole siap jilid thesis ni...then die cakap dalam tempoh seminggu baru siap..mak aih! lame nau! aku nak hantar Rabu ni..poyoss betul..yang tak bole bla macam cipan kan..kedai tu macam bias plak..rasenya laa..kawan-kawan saya yang berbangsa tettt..tanak cakap la kan...boleh plak siap dalam mase 1 hari..tapi kawan-kawan yang berkulit macam saya...seminggu plak siapnye..cess..biasss je macam..tak sukee taO!...nasib baik ade kedai lagi satu..dia boleh siapkan within 2 days ni...so boleh la saya hantar on time..harap-harap lah...
Sekarang ni kepala dah tak payah pening-pening pasal assignments, tesis or exam ke ape ke..heehee..alhamdulilah da boleh rileks sikit..ingat nak marathon tengok cite korea or Jepun ke..tapi..laptop buat hal plak..huhu.terpaksa laa baca novel aje..hehe..bace novel pon best gak...hurm dalam menghabiskan sisa-sisa terakhir di UKM ni..saya nak habiskan mase bersama kawan-kawan...yelaa..pasni ntah bile plak bole jumpe lagi...huu...
Ok..nak stop sini dulu...babai..nanti esok2 sambung lagi.. :))
p/s: saya tak sabar nak balik kampung..nak jumpe si dia..cewahh2x..hihi..dah tanak jauh-jauh lagi pasni...huhu

4 comments:

bspotgurl said...

Baca novel pun best gak pe.. wah wah dah habis semua mesti release kan

ziha said...

yup..memang best..rase lega sangat.

Missjunne said...

ape nama kedai awk anta jilid tu.

ziha said...

kedai AA...bukan KK ye..hehe