terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Thursday, May 13, 2010

aktiviti di senjakala~

salam semua~
hari ni nak update pasal cite semalam petang...heh..almaklumlah...kami nak spend masa yang tinggal beberapa hari di UKM dengan aktiviti yang bermanfaat..hihi..so we'ols semalam pergi ke Kajang..membeli-belah barang-barang dapur semata-mata nak makan spageti...heh..masak spageti kat dalam blik Husna...guna periuk nasi die...hehe...sape yang masak?? mestilah saya yang masak....sedap tau..heh...k layankan jela gambar saya bawah ni....;))

bergambar sementara tunggu bas...saya nampak kurus...yayy!he
we'ols tengah tunggu bas zon 6 untuk bawak kami keluar dari UKM...huhu
then we'ols nek bas mini...hehek..murah je..80cen..mungkin ni kali terakhir naik bas mini...ntah bile dapat naik lagi kan? :P

Cik Husna..da ada gaya surirumah yang berjaya ni...hihi

ni la bahan-bahan yang kitorang beli nak wat masak spageti...hehe..simple aje...y penting sedap!

tak de g mane sangat pon pastu...after beli barang2 dapur terus we'ols balik bilik Husna kat Kajai.heh.ni kami berjalan kaki balik kolej, sebab kami naik bas mini balik tu..bas mini tak masuk UKM..so kami kena la menapak kan..tapi tak pelah..bukan jauh sangat pon..best ape dapat exercise..huhu

orite..setakat itu saje..nanti kalau da dapat gambar aktiviti masak-masak kt bilik Husna..saya update ye...hehe..yelaa tu..mcm sedap sangat je kan aku ni masak..haha.

4 comments:

Atiqah said...

bila blk johor??

kte nk ke ukm ahad ni..sempat lg x nk jumpa??

Kapten said...

oh tu ler Husna
cute ler ;p



Latest:Jus Kopi, Power Sekali !!!

bspotgurl said...

Seronok dia nampak kuruss.. tapikann awak memang pun kurus ape :)

ziha said...

Atiqah~ kite balik sabtu..huhu..tak dapat la jumper.

Kapten~ nape berkenan ke? bole je...

bspotgurl~ hehe..mestilah seronok..sb rs skrg nni gemuk sikit.hihi