terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Thursday, May 27, 2010

Celebrate Birthday Sumayyah~~ ^^

We all 1 family dapat berkumpul lagi semalam...hee seronoknya..tapi kali ni kitorang berkumpul cos nak celebrate birthday Sumayyah yang ke-1, eh mana ada ke-1...yang setahun laa..haha walaupun Sumayyah baru setahun jagung..tapi dia da pandai macam-macam...berkat usaha auntie Ziha dia yang mengajar...hehe.abis la aku pasni sebab ajar Sumayyah bukan2 :P

Menu semalam simple aja...ada kek and mak buat pulut kuning with ayam masak kari, of kos lah kena ada buah tembikai..haha..i loove watermelon...Kek yang saya tempah ngan mak bonda hari tu pon sedap..kek blueberry..nyum2 memang sedap..yang penting orang Melayu n Islam punye bakery..

Kek blueberi yang sedap..nyummmy!

Besday girl sedang memotong kek...Cot and Danial yang kat belakang tu nampak macam tak sabar je.. :P

p/s: ekceli ada banyak gambar nak upload...tapi broadband lembap macam siput...huhu

4 comments:

cIk pEnNa said...

happy beday sumayyah..

;)

Winnie Cik Mastura said...

hehe. happy birthday utk adik Sumayyah yg comel. Smoga dia jd seorg insan yg berguna. hehe.

sedap plak kek tuh, haha. dah lama x mkn kek. itulah, tahun lps tak dpt nak smbut bday sndiri. huaarrghhh..

niny said...

bestnye besday girl dpat kek besar yg nmpknye seperti sgt sedappppppp.
jeles ni :)

ziha said...

saya bagi pihak sumayyah ingin mengucapkan terima kasih atas wishes kalian...he3. semestinya kek itu sangat sedap.:D