terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Saturday, May 8, 2010

layan jela~

hai semua..
lama seh tak update blog ni.rindu plak.tak de ape yang menarik la nak diluahkan..lagi satu my laptop rosak..so tak boleh nak update selalu..huhu ni pon menumpang kasih kat laptop Atiqah..thanks Tqah..so boleh la update sikit and edit thesis saya.waaa...!! nak nangis tahu!kena buat correction before jilid..adess ingat da boleh jilid dah...sabar ziha, sabar...harap semuanya akan cepat berakhir..saya nak grade sama-sama ngan kawan~huhu

dalam kesibukan membuat tesis dan urusan yang macam-macam...sian plak rasa nya ngan Cik Azam saya..susahnya nak contact dia lately..sms and call pon jarang sangat..tapi nasib baik dia paham dan tak marah.hehe..rasenya dia da lali kot ngan perangai saya ni yang kadang tak balas mesej and call dia..heh tapi tak pe..dia cakap tak lame lagi..gediksss :P harap-harap dapat balik before besday Cik Azam...hihi...nak sambut birthday dia..cehh sambut lah sangat..tak pernah sambot pon besday dia sebenarnya..ekekeke..

ok lah nak sambung edit tesis...caiyok ziha!!

6 comments:

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

chaiyok ziha...!

wat thesis ek..huh,fenim2...~

ziha said...

tenkiu cikfasya..luv u.

Alynn Notnot said...

ganbatte2! sikit je lagi tu :)

ziha said...

mekasih dear Alynn..

Atiqah said...

cepat edit tesis..sementara leh menumpang kasih kat laptop kte

ziha said...

hihihihi....
ye baekkk..sikit lg ni haa..