terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Monday, May 24, 2010

Cerita hujung minggu*Ahad

Salam..hai you all...tak de pe, just nak hapdate pasal semalam...saya and family g jalan-jalan...hurm tak de la jalan mane-mane pon, just semalam kitorang dapat spend time bersama g kenduri kawen...bukan senang nak kumpul-kumpul macam ni..

Semalam we all de kenduri kawen kat Kluang..my cousin punye anak yang kawen..so dia jemput kitorang sekeluarga..kire ni macam family trip gak lah..my first time jalan2 ngan family after balik kampung.

bergambar before g... Mak abah Sumayyah dan saye..:)

Cot, Sumayyah and saya....tak de keje kitorang amik gambar dulu~ :P

like mak cik like anak sedara...i yang ajar suh die posing macam neyh..hihi
candid gambar Cot time tido.padan muke..mase ni kitorang otw ke Kluang.

Cepudin and Ain~anak my sis nombor 2.

Mak and Sumayyah..

Ni laa..my sis yang nombor no 2...another 'mak bonda'.. my Along je tak ikut..kalau tak i ade 3 orang mak bonda...kekeke..you all tahu ke mak bonda tu ape?hehe next time i cite ye the meaning behind 'mak bonda' ni..hehe

Makan adalah saat yang membahagiakan~nyummi..me wit mak bonda and Misbah(anak Along y bongsu).

yaa..inilah dia muka orang-orang yang sudah kekenyangan tapi saya tetap maintain..ahakss.

oke..kami dah nak balik..!haha balik2 muke yang same je ada dalam gambar..driver yang bawa kitorang tak diambik gambarnye..kekeke..takpela driver kami tu pemalu orangnye..pa pe pon thanks to my brothers in law, cos dah bawa kitorang ke sini...tanpa kalian kami tak kan sampai ke sini...cece..macam g mane je kan..padahal g jemputan kawen je pon..haha.


p/s: sebelum g Kluang, Cik Azam de pesan suruh saya jalan baik2 dan jangan buang tebiat..hihi..so, inilah bukti2nye..saya tak de buang tebiat kan?

4 comments:

Alynn Notnot said...

besnye dpt jmpe family sume :)

ziha said...

memang saat yang dinanti2kan :))

saya_arief said...

suda lame tidak ke kenduri kawen.

ziha said...

arief~g la.dpt makan2 tau..hihi