terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Wednesday, June 8, 2011

Album sudah siap!

weehooo! akhirnya album masa kawen dulu da siap,,yayy! lama tunggu nih, akhirnya semalam baru dapat.actually ade lagi lum dapat, tp my friend convince me next week da boleh dapat story book tu.ehee ni tak sabar ni.so far saya suka hasil kerja kawan saya nih.ermm, seronok sangat nak tengok banyak-banyak kali je macam..hehe

album + frame gambar 11R..ade satu lagi album story book lum siap lagi..betul-betul tak sabar ni.ehehe.. nanti if da siap semua gambar tu, i upload kat sini ye..ceyy. :))

3 comments:

Atiqah Amran said...

yeayy dh siap...uishh lama tol k ziha..hehe

ziha said...

haha..nak wat mcm ne..y pntg pueh aty..hihi

Anonymous said...

Nikejordanlink provides long-lasting traction features, I had bought feel this place too good ,I always go here to buy, everyone get together and see this good place.
nike air max 2011 mens shoes air jordan 2010
jordan retro 1 shoes cheap air jordan 2010
nike free mens shoes air jordan shoes 2010
nike free womens shoes jordan retro 1 shoes
air jordan 2010 shoes
I have a lot of good and very fashionable nike jordan shoes,pls visit website http://www.nikejordanlink.com