terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Thursday, June 23, 2011

saya ada kepala sudaa


yayy! buat pertama kalinya saya ada header! kihkih...jakun gila kan? saya sebenarnya dah lama nak buat header and design cantek2 blog ni.tapi sebab tak tau, kesibukan, n tak de orang nak tunjuk ajar, tak de orang nak buatkan header blog ni~so begitulah seadanya blog ini.kuikui...

abes dah ada header ko rasa blog ko dah cukup bagos ke ziha oiii?!! haha whatever la ape orang nak pk.yang penting saya suka dgn header saya ni. Thanks to enche' Suheil sebab dia buatkan saya header ni.thanks sangat2!

saya suka baca blog enche' Suheil..sengal, ntah ape2..dan if korang bace blog die memang macam tulah die.macam mana gaya penulisan, macam tulah orangnya..hehe kalau kenal orangnya lagi laa..huru hara dunia~wakaka!

P/s: Suheil, pasni buatkan aku header cantek2 tau, nanti aku upahkan ko cokelat choki2 2 batang.. :)

8 comments:

AA said...

wah..exclusive gitu

cik husna said...

wahhh..dh de header...mau jgk laaa~hee

Kalerkrayon said...

memang chegu... dah puji... kutok... mantap ip pedagogy anda

ziha said...

haha..tqah tula ekslusif utk sy je.hihi

ziha said...

husna~ boleh2..suruh je suheil buatkan,, belanja choki2 pon sudah cukup gagaga...;p

ziha said...

suheil~ wakakaka! mane de aku kutuk ko,, aku ngate je..anyway thankss..boleh tuntut choki2 ye pasni

padin said...

aha, smart header tu.. baru la lengkap kata orang, ada buku - ada muka depan heee

ziha said...

haha..padin i loike ur statement! :)