terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Friday, June 10, 2011

sepetang bersama en.suami

salam..
sepetang bersama en.suami sangat membahagiakan..walaupun bukannya keluar pergi shopping or tengok wayang,, jalan-jalan tengok laut pon jadik!haha.. Oleh sebab saya sekarang ni berstatus domestic engineer a.k.a surirumah tak berapa nak penuh masa, boring gak ah bile kat rumah tu..en suami lak die sibuk kerja, mana lah sempat nak berjalan-jalan bersama isteri tercinta katanya..hehe..



after menenangkan fikiran ke laut,, kami pergi makan laa apa lagi..kitorang pergi Joe Burger.erm if u all nak rasa chicken chop and western food yang sedap n murah kat Pontian ni, datang la sini.siyes tak tipu..memang terbaek orang kate!hihi meh tengok sikit makanan yang kitorang makan.

saya order burger ayam sajork with fresh orange.. x nak makan chicken chop sebab kenyang sangat nanti..sebenarnya nak makan yang light2 je, tanak gemok..haha


my hubby's favourite! chickenchop joe burger! nyumm2..die order chicken chop bersama kopi ais..aiyorkk! makan chicken chop ngan kopi??? macam pelik jerk kan? huhu menyelerakan tak chicken chop ini? RM6 je..


haa itulah die..memang tempat ni ramai la petang2..if datang pukul10 jawabnya habis la semuanya..tinggal kentang je.memang ramai beb! haha..free-free je promote joe burger kat sini..wokehlah,,nanti i cite lagi lg wokeh.. :))

3 comments:

Atiqah Amran said...

wah...bahagianye newly wed bride ni

Anonymous said...

Nikejordanlink provides long-lasting traction features, I had bought feel this place too good ,I always go here to buy, everyone get together and see this good place.
nike air max 2011 mens shoes air jordan 2010
jordan retro 1 shoes cheap air jordan 2010
nike free mens shoes air jordan shoes 2010
nike free womens shoes jordan retro 1 shoes
air jordan 2010 shoes
I have a lot of good and very fashionable nike jordan shoes,pls visit website http://www.nikejordanlink.com

ziha said...

hihi..thanks tqah :)