terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Tuesday, June 28, 2011

muncit

makan malam kami di restoren seperti yang tertera di bawah.

sy order nasi goreng paprik, Jenny nasi goreng kg, Ivy kuew tiaw goreng n kak Ida ns goreng tomyam~

Erm, rasa boleh tahan tapi..duitnya yang tak tahan...mahal lah kat sini.

nasi goreng paprik jek RM6.00 sirap bandung RM1.80..

mak aihh..bagi student macam saya ni mahal la gak..teeheehee..


saya bersama president Persatuan Muncit Sedunia!! haha

yang menjadi kerisauan kami sekarang ini~...huuhuuu..
saya mahu tips kempiskan perut..ahaha! sila komen sini dan share any tips yang berkaitan lagi berguna..heh

4 comments:

Alynn Notnot said...

kentot byk2! wakakaka.

cikpepel said...

byk minum air suam..kurangkn ais..

ziha said...

alynn~ hoyehhh3x! berhasil ka? bole cuba ni... :)

ziha said...

cik pepel~ mcm pernah dengar tips tu..haa boleh la nk cube gak..tq taw.