terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Sunday, June 19, 2011

saya tanak balik!

salam you all...

hari Ahad yang menyedihkan.

sedang packing barang nak balik IPG,huhu

terpaksa meninggalkan hubby terchenta..

sedih2..tapi nak buat macam mana kan?

macam la jauh sangat Pontian-JB.

ermm mmg jauh pon! ~ngades

ni yang nak nanges ni.. T_T

9 comments:

Atiqah Amran said...

demi ms dpn yg lbh membahagiakan..k ziha kena hadapi dgn tabah

Mrsjunne said...

kte pun.dr kecik mcm tu.bila kena packing balik asrama,matriks atau even mse kt uni.lemah longlai rase.

hr tu kte stay ruma kwn kt klang.mizan anta.pastu die balik.
perasaannye? buhuuuuu....sedeyyyyy..sayu...
"awak,,,nape tinggalkan kite..sedey ni..."
"..sygg jgn ckp cmtu.kte patah balik kang..wuhuuuu"
i wonder how it feels when the relationship turns into husband and wife.rasenye xleh berenggang kot.wahaha

Atiqah Amran said...

KK
i am having the same love distant relationship...as compared to the precious experience., i prefer this one..dok jauh, jrg2 jmp, hya sms, cll and skype..and now he is working lg kurg mse utk semua tu...but once in a blue moon ktorg jmp..it feels like heaven and if career and academic life are not an issue, we would have been married by now..huhu..

semoga kte semua tabah..there must be amazing reasons why we have to be in a situation like this for now..

eRiNsZ said...

jangan sedey sedey... jom join contest teka-teka kat blog kak erin

cik husna said...

arghhhhh..rindu blog u ngn uuuuuu...:)

ziha said...

tqah~ tula, kite kena kuatkan gak semangat ni.sikit demi sikit kita bina..cewahh.tp betul sekarang tengah nak cuba merajinkan diri.

tqah, love distant relationship tu kdg mmg seronok.rindu tu sekarang dah boleh nak lebih2 la sbb dah halal kn.hehe dulu tak boleh. kire common la kn perasaan macam ni? but ok la tqah still manage to handle that kn? :)

ziha said...

yela kk..memang kecik2 kite pon dah start ade feeling macm ni..agak2 bila la eh feeling macam ni akan hilg? pas dok asrama sek men masuk u, berjauhan dengan family..dh abes u masuk maktab then kena berpisah ngn suami buat sementara waktu.haizz dugaan betul kan.

kk u ni manja tau..hehe mesti mizan sangat syg kat awak. :)

ziha said...

wah kak erinz..rajin buat contest eh..tgklah if de masa kite join eh.

ziha said...

huhu my dear husna....update la blog u gak...i miss u too!