terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Sunday, September 6, 2009

Barbie Doll Look la sangat!! hehe~~

Gambar bersama Ayien..ni la die model saya untuk misi makeover di hujung minggu kali ini...
ekceli tak sempat nak amek gambar model before make..that's why I put this picture here..
so, enjoy the picture viewer! Sila klik untuk besar kan gambar...




Konon nak wat Barbie doll look kan..so I test la make up kan Ayien..huhu..tak tau la jadi ke tak? Korang rase jadi ke?hoho...

Ni gambar lama..tapi baru nak upload kat entri..huhu


Ni gambar first time make up kan Ayien..actually suka tengok falsies yang Ayien pakai tuh..


Ahhaa..!! Ni la die hasil me'makeover'kan muke Ayien baru-baru ni..hmm over ke? heheh..



Hohoh..konon nak wat barbie doll look la kan..so guna la warna pink..semua pink! Eyeshadow, cheek, lip..


Ewwahh!! pandai juge yer Ayien berposing depan kamera.i like this picture!

Senyuman menawan...!



Okeh..tu la serba sedikit gambar yang sempat di upload..mungkin sesape ade cadangan nak suh saye wat make up look lain ke? Boleh kasi cadangan yer, cadangan yang menarik akan dipertimbang kan..hihi...


3 comments:

nurul husna binti ibrahim said...

wah..comel2..
turn i ble plak??
hehehe..

Atiqah said...

arabian night k ziha...x wat lg..hoho

ziha said...

turn u Husna?? Meh datang bilik kalau rs da nk pecah kepala wt tesis tu...hehe

Arabian nite yer tqah?? hoho..ok2..akan dipertimbangkan...