terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Thursday, September 3, 2009

Necklace Boutiqe Giveaway 1

Kihkihkih...ape plak nih? contest lagi? Seronok tau join contest camni..tak menang tak pe..tapi kite menang join..sebab banyak join..seronok gak join contest2 cenggini..macam2 pekdah dapat..Hoho..ok la..straight to the point ..Giveaway necklace boutique ni kena teka jumlah rantai kat bawah ni..huhu jenuh kan nak kire?? I tak kire pon..main agak2 je teka..


Ok yer..tekaan saya ialah..jeng..jeng..40 utas rantai..ni kate hati saye yang cakap..harap2 betul hehe...So, kepada you all yang lom join..mehla join contest nih..senang je kan..baca syarat2 die kat bawah ni ek....

1. mesti jadi Follower Necklace Boutique

2. masukkan satu entri tentang Giveaway Necklace Boutique dalam blog anda, tolong bagitau kekawan tentang giveaway ni dan jangan lupa masukkan link ke Necklace Boutique ye..

3. tinggalkan 1 comment sahaja dalam blog Necklace Boutique berserta link ke blog anda

4. cuba teka jumlah rantai yang ada dalam gambar kat atas tu....tulis jawapan dalam blog anda, saya akan lawati blog anda untuk cari PEMENANG.

Jumlah tekaan terhampir akan MENANG....dan yang tepat memang dah MENANG.
Hint: Bilangan rantai antara 10 ke 40. Selamat mencuba.........

Tarikh giveaway : 29 Ogos - 4 Sept 2009


Ok good luck you all!!!

3 comments:

JIVEBUMZ said...

mak ai banyak nya rantai.. tak terkira banyak nye tu

ziha said...

agak2 jela..hihi

irslan said...

Wholesale Glow bracelets and Wholesale glow necklaces are considered novelty party products. They are referred to as Wholesale glow sticks necklaces and bracelets sometimes because they are in essence special size glow sticks.
Wholesale Glowsticks