terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Monday, September 7, 2009

MY GLAMOUR PICTURE CONTEST


Yayy!! Mari kite join contest nih..macam besh je kan? Sape2 yang ader picture yang korang rase glemer..meletoppss jom arr join contest nih..hihi..I'm sure you all ader kan tapi malu2 nak tunjuk..hahh..!! tak payah malu2..kalau malu tak dapat hadiah wehh..hiks2..Tuan punyer blog ini bernama Reflisia..tadi baru jer terjah blog die view syarat2 penyertaan..simple je u all..lagi satu due date contest ni lame lagi sampai 30th September..so sempat lagi la korang nak amek gambar glemer korang mase raye nanti..hehe..hah..!! pe lagi..yok terjah blog nih..

http://cincinmasmerah.blogspot.com/

Hmm gambar glemer I plak?? heheh..nak tunjuk ni..jeng..jeng..jeng....
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
TaDaaa...!!!

Ni la die!! Hiks2..you all rase glemer tak? Korang rase pe kejadah nye I posing macam ni??hiks2..cepat teka kenapa?? sape betol I kasi seposen!hehe

Ah! Husna..n Tiqah tak boleh jawab sebab u all da tahu..hehe...



~tak tau gak?
Meh I cite....
Name saya yang sebenar ialah Siti Zulaiha..or name glemer Ziha..kihkih..tapi dalam gambar ni I bukan lagi Ziha..I ialah Saloma giteww!!hehe.. Gambar ini diambil oleh staff multimedia kat pusat pengajian I..heheh...de 4 semua sekali gambar I dia amik..tapi for the purpose of this contest I letak 1 jerr gmbar yang ader muke I sorang..heheh

Hokeh..i nak cite sikit kenapa I posing macam tuh..sebenarnye kitorang English Literature student kena pakai costume pe2 la tak kisah pe2 pon..then kami kena jadi patung selama 10minit..hah..penat tuh..after 10minit mua orang lenguh badan..mane tak nyer kena maintain kan posture selama 10 minit..

Madam Reflisia..gambar bawah ni tak masuk contest yer..just nak kasi clear picture tentang aktiviti kami tuh...boleh kan? kan? =) Nampak kan yang kat belakang I tuh?? mereka semua ialah Edward Scissor Hands, Snow White Step Mom, Zorro n The Princess n Marry Poppin...I plak kat tengah2..kihkih..kamera macam focus kat I..then de la 'background' sikit2 kat belakang tuh...mane la tak I rase glemer Madam Reflisia, hihi..Ekceli banyak lagi character nyer, kalau nak tengok gambar kami yang selebihnya boleh klik kat blog kawan saya Atiqah


Okies~~ jom sekali lagi I seru..hehe..kite join contest ni yer..jangan lupe klik link di bawah nih...semoga berjaya!!

5 comments:

Atiqah said...

uikss glemer sgt dh tu gmbr tu..hbs la peserta lain....hahahaha

ziha said...

mesti la..nk menang pnye psl..hoho

ZHASLIN said...

Hi salam kenal...

Wah memang glamer abih gambar sure you menang.. hehe
gud luck!!

ziha said...

salam kenal...hihi..mudah2n menang ler..saje je ni join...

Reflisia said...

hye dear...
cantik n look so GLAMOUR giteww...neway memang GLAM la pict ni...i dah view n everything completed..good luck k.