terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Wednesday, September 9, 2009

Emak Saye Cantekk~~

Gambar emak saye!!!

Mak teringin nak make up..sebab nak rase muda lagi..da lame tak make up..nak tengok macam ne la rupe mak bile make up sekarang.. Mak tetap cantik walaupun berkedut seribu..emak memang cantik dari dulu sampai la sekarang...tak perlu make up mak memang da cantekk..saye sayang emak..huuu tetibe nak balik awal!!


Pandai gak mak aku ni berposing yer..hihi...

Huuuu....rindu sangat kat mak...saye nak balik!! waaaa...!! tak sabar nye nak balik!!
Mak kate kalau nak balik:
1. Kena siapkan Chapter 2 literature review dulu
pastuh mak suruh
2. Siapkan critical review Jurassic park plak...
dah siap tuh..jangan lupe de assignment group plak
3. 2 video klip kena buat..jangan lupe tu tau...
hahh..dah balik raye nanti jangan lupe plak
4. Critical essay science fiction...da buat ke??
hot pot? dreamweaver??
bile plak nak wat revision??

waaa..!! tak balik la saye macam nih!! hoho..
mak kate tak de sape nak tolong mak kat rumah!!

Mak jawab:
Tak pe..mak boleh buat semua..
siapkan jela semua assignment tuh...

waaa..!!baek lahh emak..!
akan ku siap kan semua assignment sebelum balik...

8 comments:

Atiqah said...

mengenangkan semua assignment ni membunuh keterujaan nk blk..huhu
drama review for jurassic park la..bkn critical review..critical essay tu yg smpai 6 page tu..gulpp...6 page..Alhamdulillah sudah disiapkan dgn gigihnye dan telah dihntr ke miss shahizah..
sok die nk jumpa..adeh..pesal la die nk jmp kte sorg...

ziha said...

xpe kire critical review gak la klu miss shahizah punyer essay tuh..huhu

mell aziz said...

taw plak mak ko pasal asgmnt2 ko.? siap in detail lg.. haha

ziha said...

bese la mak aku kan...

mEk saRRa ~_^ said...

sbnrnye die reka je dialog tuh

ziha said...

heheh..mcm ne ko th ni kak mek??

mEk saRRa ~_^ said...

sbb...
ak tau le...
ni kn kak mek..
huhuhh..
~_^

ziha said...

cehh..ye la tu kak mekkk....