terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Wednesday, September 2, 2009

BEAUTIFUL GIRLS WITH HIJJAB CONTEST


Okey!! Kali ni nak join contest ni plak..harap2 de peluang untuk menang..hehe Ini ialah contest Beautiful Girls with Hijjab. So, I yang perasan lawa ni pon teringin la nak join contest ni sekadar suke2..hehe boleh?? Hm kalau nak tahu penganjur contest ni bernama Pn. Lynna. You all boleh la join contest ni..tapi bagi sape2 yang berminat la..kena cepat tau sebab penyertaan terhad kepada 15 orang peserta je..So ape tunggu lagi...jom klik sini..haa kat bawah ni gambar yang saya pertanding kan...Tudung baru beli ni..tudung kakak tapi saye da test dulu..hiks2...Semoga berjaya! *wish utk diri sendirik..hehe




4 comments:

cHik said...

kak ziha...

mane kak d?

ngeee

madeeha muhammad said...

hehe...trasa cam nk msk gak ah...try2...hehe

ziha said...

hoho..join je Deeha...

Kak Diey kat UMT...blog die de ni ha kat blog akak.. little wonder...

l y n n a s h a a r i said...

thanxs join my contest ;)