terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Thursday, September 10, 2009

Klik! Klik!

Seperti yang dijanjikan semalam...I suke nak upload gambar2 kami semasa sesi fotoshoot semalam..sangat happening..sementara we all tunggu kawan2 yang belom datang tu kan..kami da bergambar dulu guna kamera sendiri..heheh..thanks to Kak Mek n Husna...

Mule-mule I nak cari kot saiz model..tapi xde plak..haisshhh!
Gambar bawah ni mase nak plih saiz kot y sesuaii
pening2..tak jumper saiz model y I nak tuhh...

*
*
*


but at last!! I jumpe gak saiz kot y I nak..
Husna jeles plak..heheh..
flying kiss sket kat Cik Azam...
*
*
*
*
*
muaahhhh..!!



Bile dah dapat kot yang best tuh..pe lagi amek gbo lerr..
tak nak kalah ngn MekSarra nih..
Vogue kan kami??
heheh
*
*
*



Orite..jom layan gambar-gambar senget kami

Gaya bebas...



Eypp..! Mak Cik Zila wt pe kat perut I tuh??
haha..
*
*
*


Gaye Lentok Kepale..
Sayu dan layu jer..
hehehh
*
*
*



Suke yang nih!!!
*
*
*


Gaya kawaaiiii... :)


Tetibe terase macam nak bukak kelas modelling plak..
but tidak dipersetujui oleh Cik Azam saye..
baekk daku akur...
huhu..
*
*

Gambar bawah ni guna henset Mak Cik Husna..cantikk..!



Kenape saye letak gambar2 nih??
Hmm ni la first time kami bergambar formal seperti ini..sebelum2 ni tak pernah bergambar mcm nih..teringat balik mase zaman2 sekolah dulu..tiap2 tahun mesti amek gambar kelas..
tapi kali ni gambar bersama coursemate di Universiti plak..huhu..sangat memberi kenangan terindah buat diriku...hehe...Lihat lah..betapa ceria nye wajah kami...

jangan lupe tengok kat si tudung purple iteww..!!haha


BA eLit student 2007/2010

p/s: ni gambar yang kami amek guna kamera kami sendiri..gambar dari fotografer lom siap lagi..penat kami bergambar semalam..de gambar formal n gambar sengal kami..hoho..tak sabar nak dapat y dari fotografer plak..hehe

4 comments:

nurul husna binti ibrahim said...

miss hazam..byk gmbr yg x muncul..
g mn seh...
tp sgt syok n fun...

ziha said...

aik..tak kan nak letak mua gba kot??
habes ler nanti..hehe..
u je la letak gba y xmuncul tu yea...jgn ltak gba kontroversi I tau...

mEk saRRa ~_^ said...

adooii..
skit prut aku mlayan blog ekau nih
adehh adehhh...

ziha said...

npe kak mek sakit perut??
nak berak ke?