terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Friday, September 17, 2010

hari raya semua orang gembira~~ :)

salam semua~ahaaa..macam mane raya tahun ni? meriah tak? diam tak diam dah seminggu kita beraya..rasa sekejap je puasa...pastu sekejap je raya..hurmm..bagi saya tahun ni rayanya tetap meriah macam raya tahun-tahun yang lepas...bila semua ahli keluarga berkumpul dan beraya bersama tu yang seronok tu..dengan anak2 sedara yang bermacam ragam jadi seronok melayan dorang nih...tahun ni semua adik beradik ada..macam biasa after solat sunat hari raya, kami akan berkumpul bermaaf-maafan and amek gambar macam gambar kat bawah ni....teeheee...

tengok...ahli keluargaku sudah semakin ramai..adik beradik saya ada empat orang..nampak tak ade 3 couple..but only me yang belum ada lagi..hehe adakah ini gambar keluarga yang terakhir saya bergambar single???hihi

tahun ni dapat gak kasi duit raya kat anak2 sedara... tak banyak tapi sikit pon jadi lah :))

makeup raya untuk tahun ini..simple saje.. :)

ekekekekek...cot kena pukul dengan Sumayyah~

i love this picture..kelakar tengok gigi Danial..yang depan sekali tuu..

ahaaa...lastly, gambar saya dan dia...ekslusif ni..
cume kat blog ni je ade...harharhar..
tahun ni warna tema saya n Cik Azam ialah merah..huu tak pernah2 nak pakai merah tapi kali ni saya memberanikan diri memilih warna merah..ngeee~ :P

haa..itulah antara gambar raya pertama saya :))

kalau hari raya saya tak sah kalau tak ikut kawan-kawan berkonvoi..sangat seronok dapat jumpe kawan2.okeh...next time saya cerita pasal konvoi raya saya plak eh..ni saya nak p beraya sat..haa sempat lagi tu..agak2 kuih raya dorang ada lagi tak ek? dah raya ke tujuh dah ni.. :)


2 comments:

cokelat lover said...

npe cik hazam u mcm hot sgt??
owh mgkin sbb pki bju kaler merah..hihihi

ziha said...

haha..mungkin kot..die hot sbb pki bj merah..bukan sbb lain.. :P