terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Sunday, September 19, 2010

Konvoi Raya 2010~

sebelum aidilfitri melabuhkan tirainya..cewah..sebelum saya bizi dengan kerja esok, dah tu tak sempat nak update blog,, meh layan beberapa gambar konvoi raya saya masa raya keempat hari tu..weee!!~

kami berkumpul kat masjid Pontian..

sesi melantak!~hehe


bergambar kenangan di rumah Nazrin~
ahaaa..ramai tak kitorang??? ini baru gambar kaum2 ibu je ye..kaum2 bapa tak masuk..hehehe...

sebab itulah saya suka join konvoi raya ni..dapat berkumpul ramai2..so, dapat mengekalkan hubungan silaturrahim.n dapat keep in touch2 dengan kawan2 lame..hehe

setiap kali konvoi raya ni, banyak perkara yang saya dapat belajar..perasaan sayangkan kawan2, kerjasama, tolong-menolong dan macam2 lagilah....bila nak konvoi ni memang kami akan berbincang dengan rapi so, semuanya berjalan dengan lancar..

tapi nak buat macam mana, manusia merancang, Allah juga merancang, rancangan Allah juga lah yang menjadi.mungkin ada hikmah di sebaliknya..saya terima dengan redha..huhu..apakah itu?? adalah satu kejadian ni, biarlah kawan2 dan saya saje yang tahu..huhu thanks kawan2 yang concern pasal saya.. :)


comel kan gambar ni??hehe

harap2 ini bukan konvoi saya yang terakhir..kawan2 ku sekalian, doa2 lah saya dapat join lagi konvoi raya tahun depan walaupun dah bergelar isteri..tetttt.ahaha ngades :P

p/s: esok saya akan start mengajar di sekolah yang baru..harap-harap semua akan berjalan dengan lancar dan saya dapat mengajar dengan baik..aminn.. :)

3 comments:

cokelat lover said...

ziha...gmbr last tu,yg pki tudung biru tu mcm muka u..mcm twin..heheh..
dear,u cikgu apa?msg2 la i...huhuh..miss u tooo...

Atiqah said...

best kn konvoi..kte pun konvoi raya gak ngn kwn2 sek ren..x de la seramai k ziha..since rmai yg dh blk bekerja raya ke4 tu..huhu..pe pun mmg happening la dan de 1 peristiwa yg tlh berlaku..jeng jeng jeng..

ziha said...

yeker..name dia diey..hehe a'ah br prasan de sm sikit..insyaAllah nt after i topup i msg u k cik husna..:)

yup..memg best konvoi ni...ni kire pling awl la ry ke4..de grup lain sminggu da ry br wat..haaa..mmg haPENING pon sbb peristiwa tu..huhu