terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Thursday, September 2, 2010

perjalanan terakhir.....

Esok merupakan hari terakhir saya berjalan sejauh 800 meter...huhu..pasni ntah bile bole berjalan jauh-jauh macam ni...hehe gigih tak saya? nak-nak bulan pose ni kan...memang lemak pon tak sempat lah nak menyinggah kat badan saya ni..cece....serius..selama dua bulan ni saya berjalan kaki ke sekolah sejauh 800 meter..orang lain mungkin tengok saya ni pelik..tak de keje ke jalan kaki?? macam tak caya kan saya bole jalan kaki sejauh tu...hurm tak pelaaa...nak wat macam ne...tipula weh kalau saya cakap tak penat..tapi dah hari2 berjalan dah terbiasa plak...hurmm sekejap je rasa...2 bulan tu.

dah tu...bila saya post shout kat facebook cakap seluar jeans dah longgar baru puasa ke 11..mula la tu jeles..tanak caya..cakap seluar jeans hari2 basuh la sebab tu mengembang, memang sengaja beli besar la...ahaha..kelakar plak...kawan2 ku...jeles la tu...kikikiki....actually bukan seluar jeans je yang longgar seluar yang lain2 pon dah longgar..heee shukernya shayee...Opsss! tak bole lebih2 suke..kang nanti tibe2 naik berat badan ni baru tahu...chOooIiii!!.

p/s: entri ini adalah tips untuk menguruskan badan juge..ekekeke...

2 comments:

Winnie Cik Mastura said...

haha, akak. sy yg dah kurus pun dah kurus tahap gaban dah. raya baru normal balik. haha.

ziha said...

mas tak apa..kena makan banyak2 kasi gemuk badan tu..he