terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Monday, January 10, 2011

maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu~FT

salam~

alhamdulilah, akhirnya hari ini saya diberi kekuatan untuk mengupdate blog..lama gak rasanya tak update blog..FYI, saya baru rasa sihat sikit nak update blog..kalau tak, macam tak sihat je.alhamdulilah pagi-pagi tadi dah pergi ke klinik.ada rasa kurang sikit lepas makan ubat.hurmm seksanya rasa demam selama seminggu,,walaupun panas badan tu dah tak de lagi, tapi sakit-sakit yang selepasnya macam selsema, batuk dan sakit kepala yang buatkan badan rasa tak larat sangat.3 4 hari yang lepas, saya rasa sakit kepala yang amat sangat.tak tahu kenapa, sampai nak tunduk n sujud pun tak boleh,, macam ada batu kt kepala.tak pernah rasa sakit macam tu sebelum ni, Allah je yang tahu macam mane sakitnya.huhu

masa di klinik tadi, nama saya dipanggil..PN ZULAIHA,, perrghh, macam tanak bangun je rasa bila nama dipanggil macam tu,huhu belum kawen lagi dah panggil puan..then bila masuk bilik doktor..baru duduk je ditanya macam ni,, ni siapa yang nak kawen? awak eh?huhu macam mane encik ni boleh tahu plak saya nak kawen?? then saya pon jawablah "ha'ah"..peg perubatan yang bertugas tadi memang kenal sangatlah dengan family saya,, bukan family saya je..orang lain pon dia kenal..sebab memang dah lama berkhidmat kat klinik kesihatan tu..no wonder la kan..aisehh sapalah bagitahu die yang saya ni nak kawen..takkan lah dia baca blog ni kot?? haha..takpe2 perkara baik kan..tak kan nak dirahsiakan, lambat laun orang akan tahu jugak.. :)

menyentuh ttg wedding saya nanti...ermm nampaknya tarikh terpaksa diawalkan..satu hari je.hihi awalnya memang nak buat tarikh ni..tapi disebabkan tarikh ni hari Sabtu..jadi terpaksalah buat hari Ahad..tapi..baru dapat tahu tukang masak tak de plak on the date yang dah ditetapkan.so, terpaksa awalkan..hurmm nampaknya dapatlah saya sambut birthday and wedding pada hari yang sama..hehehe..insyaAllah..so kawan-kawan..dah dapat tahu kan bila date wedding saya?? :))

3 comments:

Atiqah said...

wah tarikh keramat..hehe.hopefully dpt g..kenduri kak mek kte x dpt g..wuaaaa sedih..kte de kem..jd urusetia..mmg x leh nk ponteng..wuaaaa sedih

ziha said...

yeke..hurm sabar la ye, nk buat mcm mane.bukannye tanak pegi kn..sebab de hal lai..harap2nye dptlah tqah smpi uma kite nanti. :)

Cantekk said...

wah2.. kene book mase awal2 ni.. bestnyer nk tgk kak ziha kawen.. hehe.. 12032011 la kn..