terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Monday, January 24, 2011

soping yuuukk! :D

yeayy! barang yang saya nanti-nantikan sudah sampai... sukee :) sebenarnya dah sampai beberapa hari yang lepas..just nak share kat sini mane saya selalu beli barang-barang make up saya..kira macam promote la ni..ohh before that..meh tengok ape barang yang saye beli tuh dulu.

sekarang dah ada complete brush set..ermm complete la gak..ni kire banyak la ni..adehh sebab dah terlalu banyak, tak tahu nk pakai macam ne..ehehe

elf Studio 11 piece brushmemang rase cambest je ade set brush ni..if beli brush set yang berjenama mahal tu set macam ni cecah ribu riban kot..hee i tak pernah beli, tapi tanyer2 kat kaunter satu berus eyeshadow je dah puluh2 ringgit...err belum lagi kalau nak beli sepuluh berus ke ape kn?heee so brush set ni saya beli dengan harga RM100 lebih skit laa..lebihnye pon tak berapa lebih sangat..kire murah lah..beli brush set ni time ade 50% discount..n kualitinya toksah cakaplah memang superb! supersoft berush ni..hahh sampai tersasul2 eja berus... :P you all boleh bace review2 dari mereka yang dah menggunakan berus ni kat sini.

okeh another item yang saya beli...

Kabuki Face Brush

dan ini...

elf Super Glossy Lip Shine SPF15untuk lip gloss ni, saya beli watermelon, pink kiss and candlelight..hihi..hurm nak tahu kat mane saya beli kesemua barang-barang ini?? tak perlulah susah-susah start kereta nak pergi mall, kita online sajorkk..senang kan?hihi kite order je kat blog Makeup Haven Vanity.. senang berurusan dengan sis Ady, tuan punye blog ni..kebanyakkan barang-barang yang sampai ke tangan saya in good condition dan memuaskan..suukaaa! :)) kat blog ni kite boleh order dan ade juga ready stock items..so you all pe lagi..g la terjah blog ni, cuci2 mata pon boleh... :)

4 comments:

sarah mohamad said...

nak usha2 jugak! cam best jeeee :)

Atiqah said...

sukanye de set brush cmtu..tp x mmpu la nk bli...huhu..skrg ni duit hbs kat buku je la..dh masuk MA ni lg byk buku nk kena bli

ziha said...

sarah~ g cepat2 usha! hehe

ziha said...

tqah~ hurm tak pelah, beli buku lagi bagos..hehe