terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Wednesday, January 26, 2011

surat chenta anak anjing~



salam~

pe kabar semua?? harap-harap semua sehat la ye semua..hehe


cerita hari ini pasal love letter atau name lainnya surat chenta.. okeh tapi isu hari ini ialah 'surat cinta lame'.. tak kira lah dengan kekasih gelap or cekelat..yang penting surat cinta lame zaman sekolah2 or zaman u ke..pa pe sajelah you all..he3



sebenarnya ceritanya macam ni..semalam saya saje2 update status 'jumper surat cinta lame, ape nak buat??' fuuhh terus kan dapat feedback dari kawan-kawan kan..ngeee~ gatai naa update status macam tuu..u tu dah lah nak kawen...eyp!! lek luuuh!! ala2 gaya cat farish dalam filem stileto..

saya sebenarnya saje je nak tanye kawan-kawan ape yang dorang buat bile jumper surat cinta lame..patutnya saya tanya macam ni 'apa yang anda buat bile jumper surat cinta lame?'..ermmm tapi same je pon, mesti they all pk i jumper surat cinta lame2update status macam tuh.padahal tak jumper pon! saje nak tanye...

dan comment dari kawan2...ade yang suruh buang, bakar, jangan bace langsung! post kan kat fb, sebelum bakar balas dulu surat tu,ermm simpan if ade sentimental value..haha mcm2 la..lawak betul..

saya tau, ada kawan saya ni, die tanak langsung saya ingat balik kisah-kisah dulu..ntahlah yer..cume die je tahu kenapa saya perlu lupekan semua..ade kisah yang saya sendiri tak tahu ape sebabnye..sebab die tanak ceritakan kat saya..ok part ni biar saya je yang paham.huuhuu

memang sepatutnya kite tak perlu simpan surat2 cinta yang tak kesampaian tu..biasalah cinta anak anjing. masa lalu biarkan berlalu, jangan diungkit-ungkit lagi..sakit memang sakit.tapi percaya lah, cinta sejati akhirnya akan ketemu jua..ewaahh jiwang2 plak..ngee


p/s: maafkan saya, mungkin ada yang terluka bile baca status saya semalam.tapi percayalah..tak de niat ape2 pon. yang penting kenangan tu tak mungkin dilupakan..kite masih boleh berkawan. :)

4 comments:

cikpepel said...

sy suka bc blk surat2 chenta lama2 ni...boleh bikin senyum lor.... sgala bulan bintang matahari ada..jiwang!

Atiqah said...

lupakan la k ziha
mulakan hidup bru dgn lelaki tersyg...hehe

ziha said...

cik pepel~ he3..ok la klu y ks surat cinta tu suami kite..or suami tak kisah isteri simpn surat cnta lme2..he3

ziha said...

tqah~ sush nk lupe rs skit tu..tp dun worry takde pe2 perasaan pon lg..