terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Wednesday, October 28, 2009

1st Paper..

yayy! Satu paper dah habis hari ni..tinggal lagi 3 paper..hoho...
Tadi exam bahasa arab asas II.. Hmm nak cakap senang tu xde la senang sangat tapi ok la..
Susah gak sebenar nyer..nak2 bahagian i'rab2 tuh. adoi laa...
memang cam hampeh jer jawab tadi..
So..malam ni boleh enjoy sikit..err..enjoy ke??haha..
Tenet sangat lembap yer sekarang ni..so xdpt la nak update2 yang best2..
Selama ni best ker?? cehh..hehe
Malam ni saye nak wat pe yer??
Hmm nak g blogwalking kat blog kawan2...
Bace pe2 yang patut...pastu komen..n klik2 pe y patut..hihi
Pastu..pastu...Pastu nak wat pe lagi Tiqah??
Tiqah ni my secretary tanpa gaji..so pape2 die selalu remind kan saye..
hehe..jangan marah yer Tiqah...
Haha...takpe sat g check kat blog die pe lagi mende y nak kena buat...

Ok lah y'all teruskan berblogging...yeahh!!

8 comments:

Atiqah said...

hoho secretary x bergaji ye...
nk tye ni de lg x nota formalism..yana nk mntk kte ajrkn..adeh kte dh la x kuasai topik tu dlu..pastu segala nota dh bg kat junior..sape ntah kte x igt..skrg ni nk kna study blk nnt 31hb nk explain kat yana..de x lg? kalo sng k ziha pon tlg explain skli..

ziha said...

hehe...
kite xsure..nanti kite check klu de nota lagi kite kasi tahu..kite pon xigt letak mane..huhu
formalism agk kurang gemar laa...
len la saikoanalisis ke..marxism ke..
cehhhh...xblh blahhh...hihi

Atiqah said...

tu r..psikoanalisis agk best juga kalo nk tlg explainkan..ni formalism..mau tercabut kepala otak ni nk explain kat yana nnt..tp dasyat r dorg mse dorg formalism yg kuar..mujurla bkn mse kte..syukur syukur

ziha said...

huhu..tu laa..tp sbnr nyer formalism tu mcm literary element je kan..or poetic devices..cume..xth la nk ksi explain mcm ne..nk ks esei tu pjg..n nk dpt mark tgi..

nurul husna binti ibrahim said...

wah sakan berborak 2 sahabt ni..huhu..formalism?psychoanalysis?pekebende tu?hahahahhahhahaa

ziha said...

cehh.husna..jgan wat2 lupe ingatan plak eh..hehehe

Fatt Chin Choy said...

kan lagi 3 paper tu... baik ko study

ziha said...

yela..nak studi la ni..hoho