terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Monday, October 5, 2009

Kerugian & Kerinduan

Haishh..hari ni nak story sikit..huhu.. pas tadi berjumpe ngn lectrer pasal thesis.. phewww..lega sikit rase nyer.. tahu la sikit2 mcm ne nak wat chapter 3..hohoh..dari mule2 blurr2 ayam je kan skrang da clear sikit nak story ape pasal chapter three nanti..he2.. Wehh..rugi seh sape yang tak datang woksyop tadi..dapat makan2..hehe.. macam jamuan raye de lemang, nasi impit, rendang, kuah kacang...haishh mcm2 de la..hehe.. rugi x amek gba tadi mase makan..klu tak boleh jeles2 kan korang..huhu. Pe la aku nih..patut nye best dapat jumper lectrer..ni best dapat makan plak..haha. Nak wat mcm ne, saye memang suke makan..
Ekceli de 2 kerugian kalau xdtg woksyop hari ni..

1. sebab xdapat consult ngan lecterer

2. sebab xdapat makan2..eheh




next!! pic anak sedare ku yang dirindui..

sumayyah pakai topi..
tomey tak saye??
~
~
~
~

pic sumayyah pakai tudung laks..
alolo tomeh nyer die...
~
~
~
~

ahhaa!! ni plak pic mase makan2 kat uma Along..
Bwh ni gambar Cot yang ntah pape...
klu Sumayyah boleh cakap, mesti die cakap:
Ko ni dah kenape Cot?? hehe
~
~
~

Cot and Danial yang poyo kat belakang..
berebut la tuh nak bergambar ngan Sumayyah
~
~
~
~

At last Cot!!
Dapat gak die bergambar ngan Sumayyah
Eh..suke la tuh..cihh..
~
~
~
~
~
Pic saye and Sumayyah plak..huhu
Saye yang dah layak jadi ibu..
Layak ke??huhu
~
~
~
~


Okeh..itu sajer nak share.. Have a nice day you all..
*peace*

7 comments:

Atiqah said...

eh nmpk makin bsr lak..hr tu kecik je dlm gmbr..lain beno mukenye

ziha said...

haha..mmg Sumayyah mmg cepat membesar..
bese la budak kecik kan...
xkn makin mengecik..hisk2...

nurul husna binti ibrahim said...

sumayyah sgt comel..hehehe
tp auntie dier lgsg x..
comoot..ngee~~

ziha said...

aisehh..mmg la tak comel..
sbb auntie die vogue hokehhh...
nk wt mcm ne kan..haha

mEk saRRa ~_^ said...

huh...
muke ziha same cam cot..
in some angle la..
mase cot pgg sumayyah tuh..
kn kn kn?

ziha said...

yeker?heheh
bese laa..
pe y sm kak mek?
pp eh?haha
aisehh perangai die pon lebey
kurg same la mcm kite..heheh

IMCurtain said...

Hello all,

We would like to invite you to promote your blog on our blogosphere. It has similar functions as Innit and Digg. Totally free!

Join now: Malaysian Blogger [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!