terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Friday, October 23, 2009

Entri lega~~

Hoyehh!! Saye baru lepas pembentangan proposal.. rase lega yang amat.. rindu nak update walaupun tak de cite sangat..ho ho.. Seperti biase..saye kalau nak bentang ke pape ke..mesti akan nervous tak tentu pasal..almaklumlah..kali ni present depan lecterer2..hoho..selalunye bentang depan kawan2 n sorang lectrer..dah tu bentang secara kumpulan..jadi kurang laa nervous nye..heheh..kalau xdapat jawab kawan lagi satu boleh back up..cehh...Tapi kali ni bentang sensorang..hah! jawabla ko!hihi

Tapi kan..tadi sebenarnye..bile mase dah bentang tuh hilang la plak rase nervous...speaking macam bese..fluent jer..cehh..mane tak fluent nye! bace slide! kahkah..memang la fluent... Alhamdulilah..lepas sudah presentation yang saye rase membebankan pale otak ni..huhu.. lectrers sangat membantu n beri pendapat terhadap tesis saye and kawan2 yang lain agar lebih mantopp! cewahh! Okehlahhh..macam nak tido laa..ngantuk sehh tak tido seharian..dah la malam semalam stay up..sebab nak wat slide..haha Padahal baru sehari tu tak tido..kehkeh..
Ok lah kawan! Saye nak tido dulu nih..teruskan lah berblogging..mengisi mase lapang..hehe..

4 comments:

Fatt Chin Choy said...

camana nak jadi presentor kalau nervous. dah keja nanti banyak ler ko kena present2 ni

p/s: ada ker perkataan presentor? lantak le asalkan ko paham sudah

ziha said...

haha..tula pasal..de je pktaan tu..

nurul husna binti ibrahim said...

hahha..eleh ziha..
nervous la knon...

ziha said...

agak la wehh nervous..sape tak nervous tu tipu laa..haha