terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Saturday, October 24, 2009

Saye Mengidam Nak.....

Pagi yang ceria buat semua!! Saye sangat bersemangat hari ni yer nak hapdet blog..ntah pape..hiks2..nak story pasal aktiviti malam tadi sebelum tidoq..haha sempat gak saye mengajar Ada mekap2..hihi die kata nak mekap kan sedara die yang tunang..So, saye turun kan la sedikit ilmu yang tak seberapa ini..heheh... So nak tengok gambar nyer??
~
~
~
hmm tengok pic bawah ni..
hoho..gambar blurr..
maafla..guna CyberLink YouCam..
Mase tuh baru donlod..30 days trial je nih..

Okehh..gambar bawah ni setelah di edit guna Picnik...jadi nampak la sikit kan warne kat mata tuh...kalau tak blurr je gambar kat atas..best gak edit2 pic kat Picnik ni...thanks to Yatie coz perkenal kan Picnik ni kat ai..hoho so you all boleh la mencube ye..Nak cube yang mane?? Nak cube edit pic ker? nak cube solekan ni??Hehe..22 pon boleh..


Berbalik pade YouCam saye..ekceli best gak mende alah nih..cos boleh letak effect n frame macam2..contoh nye macam gambar bawah nih...he he he....

boleh letak bebelon kat kepale...


bebunga ros di taman cinta..cewahh..


boleh jadi mcm kotak hadiah..kihkih

Hahh! dan berbagai2 lagi la kengkawan..nak letak banyak2 kang..korang tak sudi plak melihat nyer..heheh...almaklumlah model yang same jer..cess...

Okeh..sampai di sini dulu...selamat berhari sabtu y'all!!


p/s: tetibe teringin nak makan McD plak..semalam ternampak gambar kawan makan McD...huhhh..terlioq laa...to incik Sarel..maap la saye rembat gambar kamu kat FB..mengidam sangat nak makan nih..hari ni nak g Midvalley! so sape nak belanje?? angkat tangan!! tak de??haha...

10 comments:

shazika said...

aku ada try picnic tu
tp knp nak buat shadow mata tu x blh?
dia tuli premium
kena bayar ke apa ntah

kEy said...

Aiyok.....lapa tgk mcd nih!
key p0n edit gamba kat picnik gak! ahakZ

Atiqah said...

hoyeee dh dpt mkn KFC..sgt bessst ye sbb kempunan KFC sejak raya lg..

ziha said...

shazika..hoo ye ke??
shadow mata tu mcm ne yer??huhu

ziha said...

Key..hehe..tula..kte kempunan lg xdpt McD..
haha cmne Picnic tu?? ok x?

nurul husna binti ibrahim said...

btul tiqa..sgt suka ati mkn kfc..wawawa

ziha said...

Tqah,seronok nyer die dpt mkn kfc..
seb baik abes td..hihi..
kite kt upm nih...

ziha said...

wahh u husna...
i y kempunan xdpt mkn McD..huhu

Fatt Chin Choy said...

ko nak jadi mak andam ke

ziha said...

tak nak la jd mak andam..
i muda lagi..hoho..