terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Sunday, October 25, 2009

Berjalan je keje ko..

Adeh2..kaki ku ini tengah sakit2 angkara berjalan tak hengat dunia semalam..huhu.. syok sangat berjalan..tapi mase tuh kaki tak sakit lagi..sekarang ni haa...ini lah akibat nyer..


Sape pegi MidValley semalam?
De beberapa pameran berlangsung kat bahagian exhibition hall..
First exhibition yang saye n Husna g ialah..

NIEX '09
WOMEN OF NAM : A THOUSAND FACES
Nak tahu pe die exhibition ni..
Sila klik gambar bawah ni..and bacelah sendiri..hihi
~
~
~

Hmm macam2 poster pasal wanita de..contohnya, Women in broadcasting, Women in ICT & Technology, Women in Social Management, Women in Nation Building dll..huhu

Dan yang kat bawah ini ialah Women in Photo tak boleh blah..hihi
kami sangat excited dapat gi sini..cehh..


Macam2 pengetahuan yang kami dapat daripada pameran ni..
Antara nye ialah..cara berinteraksi dengan gambar...hehe

ziha: eh2! macam kenal la awak ni..

ziha: eh awk bace pe tuh? tengok sikit...

ziha: dik..meh sini akak ajar camne nak berblogging...


Next! Kami gi pameran pasal kawen2..hoho
Lupe plak tajuk pameran tu ape..
Tapi dalam tu de promotion fotografer 4 wedding..
Dapat diskaun laa..
Hmm..akibat masuk ke pameran ni..
saye dah ter tempah plak fotografer untuk wedding..cehh!


Kat pintu masuk...Saye n Husna


Ececeehh..sempat lagi tu berposing depan patung..
aku xnak kalah ngan patung nih! haha


Pastuh kami g la KFC..lapau giloss time tuh..
Ni la mende y kami makan...
nyummi2!!
Saye sangat kenyang makan ni..
memang berbaloi2!!

Posing cantekk dulu sebelum makan..hehe
bergambar ngn Ayien..
Pipi sape lagi tembam u all??


Husna yang makan tak hengat dunia..kihkih...

Last sekali gambar saye..hihi..

Okeh laa..tu jer pasal jalan2 kat MidValley..huhu
Pastuh saye g UPM plak tengok teater..hoho
Memang cam nak tercabut kaki ni berjalan..
tapi tak pelah..yang penting besssttt!

Maceh kerana membaca!!







6 comments:

nurul husna binti ibrahim said...

hohoho..gmbr i yg x senonoh mkn pn ader..
huhuu..

ziha said...

itu kira paling cantik la tuh Husna..hihi

ZaaRz said...

ooh... macam tue rupenye berinteraksi dengan gambar. boleh lah amalkan lepas nie... :)

ziha said...

hmm..mcm tu la gamak nye cik zaarz..hihi

Fatt Chin Choy said...

semua untuk wanita... pameran lelaki takder

semua untuk org kawen... pameran untuk bujang takder

malas ler aku

ziha said...

Incip Ah Fatt..blh jer tgk pameran ni...kan bagus..blh bawak awek awk y "50" tu skali....ingt kawen tu ppuan sorang2 ker?? mst la ngn laki gak...