terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Saturday, October 10, 2009

Go away emo~~

Phewww....alhamdulilah..laptop ku dah dapat semula.. Laptop kena format..hurmm melayang RM35..ciss...duit tuh...dah la tengah nak berjimat cermat sekarang..huhu...Saye xde mood nak study skrg nih..mood nak siapkan assignment n tesis jer..owang laen mua nye da fokus kat exam..kitorang je nih haa ade assignment yang melambak2..aisehhh..nak wat macam ne kan..
Aniwei..semalam yang pasal geram3x tu bukan nyer pe2..cume nak express kan mood geram tu jer..semalam agak emo..jadi xboleh nak posting lebeh2..nanti bertambah emo..so muke pon jadi xcantekk..cess...xpe..sekarang muke maintain cantek dahh...hehe...ok lah jumper lagi...nanti saye post entry yang best2 plak..best ker?? heheh..

6 comments:

Atiqah said...

siapkan assignment cpt2..gambateh ne!

ziha said...

ookk

Fatt Chin Choy said...

patutlah aku rasa ceria masuk blog ni
rupanya tuan dia dah hepi
ahaks

nurul husna binti ibrahim said...

ptt la u mnypi..
laptop prob..
sbr ek..
u dh de smngt blik ker..
adui..i pn nk kna brsmngt blik ni..

ziha said...

haha...yeke??
tenkiu..mmg hepi lorr..sb nak g jln2 hr nih..huhhuuu...

ziha said...

huuu..tula husna..lappy i prob ms presentation jumaat tuh..
hampeh btol kan?
mintak2 la jgn rosak lagik..
nak rsk after i grade la...huhu