terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Sunday, October 18, 2009

Petuihh....

Okehh..hari ni saye bangon awal..pkul 6.30..erk..awal ke? haha.. Then saye terus solat and tak tido lagi...huhu.. Saye juge mandi awal yer hari ni.. :P Ntah pape kan..bangon n mandi awal pon nak cite.. Ahh..suke ati la.. Ekceli, pagi ni semangat sikit..maybe nak cube membereskan semua keje2 yang bertimbun2 setambun tuh...Saye cube la wat yang termampu...sape nak tolong saye wat keje? saye upah seposen..hoho

Saye de petua sikit nak kongsi..petua untuk awet muda..ni Ustaz y ajar saye bahasa arab cakap..bukan saye eh...haha...
Petua pertama: korang kalau pas potong rambut, potong kuku, hendak lah ditanam yer..sebab die sebahagian daripada anggota badan kite...
Petua kedua: This is for gurlz yaa..y'all punye P** tu haruslah dibasuh sebersih2 nyer kemudian baru lah dibuang..haha tahu kan P** tu ape? tak perlu mention di sini..hiks2...

Hmmm..tula serba sedikit petua yang saye dengar..ke korang dah tahu??haha..Kalau u all de petua yang best2..boleh lah share2 kat sini, jangan la kedekut ilmu, heheh :)

Sebelum saye melalut lebih panjang..baik lah saye berhenti di sini...saye nak g menyiapkan assignments dahulu..ape2 roger2 ok kat c'box n comment..see yaa!

Selamat Hari Ahad y'all!

p/s:1st time gn font kale hijau...ekceli xsk green sgt as purple still da best color in my life..ecehh

6 comments:

nurul husna binti ibrahim said...

hahha..ziha sengal..

ziha said...

apasal plak ai sengal?haisshh

SejarahCintaMastura said...

haha.. kak ziha... mcm pernah dengar pulak... klu sy.. klu potong kuku kena kutip n then buang kat atas bumbung...

biasalaa.. sy duk umah flat.. hehe.. ;-)

ziha said...

hehe.betol tu mas..unless klu terlebih rajin boleh la turun bawah tanam..

Fatt Chin Choy said...

nanti aku bg tau bini...errr... bakal bini yg entah saper

ziha said...

haha..incik ahh fatt tak kan xde calon lagi kot?? :)