terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Thursday, April 15, 2010

Day 2~

Hari ni exam Worlds in Contacts..apa tu Worlds in Contact?
Comparative Literature lah..Ape tu comparative literature? Cari kat google ek..hehe..

Harap Cik Azam tak marah saya upload gambar muka macam ni..he.
muka before exam memang mengong sikit..konon-konon je ni..untuk hilangkan rasa gementar dalam diri.maka cara yang bagus ialah dengan membuat gaya muka seperti ini..he..

Kawan-kawan saya pon turut senget macam saya.haha..
tengok lah gambar Cik Husna dalam pic ni...heee~bwekk :P
Sangat tekun kan kami?? sampai nak masuk hall pon bole baca-baca lagi nota.time ni dah tak larat dah..tu yang sampai cangkung-cangkung..haa..tipu je..

Gambar selepas exam..saya dan Mona..he
muka lepas tension...
Sekarang ni tinggal satu lagi paper..gap die panjaang woo..28hb ni baru start exam lagi... so buat mase sekarang ni aktiviti saye tertumpu pada tesis...doakan la yer kawan-kawan tesis saye boleh siap on time..huu takotnyer..

8 comments:

Atiqah said...

jom meronggeng sok

Iena said...

oooo... musim exam upanya...
last paper mesti scorenya coz lama gap. sempat study ngan bertekun. heheheee...
gud luck dik...

ziha said...

tqah, tak dapat nak pk kn aktiviti meronggeng selagi tesis tak siap..

kak iena..tenkiuuu...lebiuu ah.

cokelat lover said...

heh
gmbr i sgt poyo yer..
one more,gmbr u yg ats tu nmpk u tembam la..
hihi

ziha said...

cehh..yeke? nk buat mcm ne kan..
mmg tembam la gaknye sekarang ni..huu

Missjunne said...

alergik ngn T.huhu

iera said...

Bestnye...tnggl 1 paper je lgi. Good Luck k....

ziha said...

thanks iera...iera pon tau..gud luck.