terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Monday, April 5, 2010

rindu padanya~

salam..
pagi tadi mase tengah melawat facebook mak bonda..saye terjumpa gambar-gambar yang super cute! geram je tengok..ni yang buat saye nak balik kampung cepat-cepat ni. you all nak tengok tak gambar ape yang super cute sangat tu? cakap lah naakk!~~macam murid-murid sekolah jawab bile cegu tanye..heh..




ape lagi kalau bukan gambar

Sumayyah!
v
v
v
v
v
v
v
v
v
seronoknye die ketawa sampai pejam-pejam mata!

pastuh buat muka plak..suka tau wat hidung macam tu Sumayyah ni!



ni cite Sumayyah n Cik Azam saye..hihi.mase tu Cik Azam datang rumah..then Sumayyah ni buat muka pelik la..tenung je lame-lame kat muke Cik Azam yang hensem tu..cett.mula macam tak kenal..tapi bila dah lama-lama hamboi..kemain lagi, asyik senyum je ngan Cik Azam saye..mesti dia senyum macam kat atas tu..comel kan.haha..

mungkin Sumayyah teringat kat walid dia. walid dia tinggal kat Kota Tinggi, but my sis tinggal dengan kami kat Pontian..biase lahh..dua-dua cegu, bila posting dapat tempat lain-lain..mesti dalam fikiran Sumayyah mula-mula dia cakap 'ishh ni macam walid aku je ni..ishh tapi bukan..hurmm tapi ade janggut..hahh yela tu kowt'..haha..so dia pun manje-manje la dengan Cik Azam saye..haishh jeles ni, jeles! haha. then Cik Azam cite kat saye lagi..mase dia nak balik, Sumayyah macam nak nanges je..huuhuu.Sumayyah dah pandai sedih-sedih ye bila tahu orang nak tinggalkan die..cian ie.Mak cite plak..mase Cik Azam dah naik moto nak balik..mula tu Sumayyah tanak lambai..bile moto Cik Azam dah jauh baru dia nak lambai...alololo...so sweet..pandai dah Sumayyah lambai2.. :)

Hurmm saye hanya mampu mendengar cite dari mak dan Cik Azam saye jelaa..sebab saye tak de di tempat kejadian..seronok plak bila dengar cite-cite macam ni..haishh bila la plak turn saya nak manje-manje ni..bwekk, :P bukan manje ngn Cik Azam ye..manje ngan mak okehh..yela tu..hihi..betol lah.

kesimpulannya..Cik Azam dah ade talent jadi ayah..heh tiibe je kan? takla..actually I miss my family very much..waaa! nak balik rumah!

7 comments:

Atiqah said...

alolo comelnye..sepupu kte pun suka wat muka cmtu...

ziha said...

budak kecik mmg suke buat muka macam tu kot.tapi kalau kite yang buat kena kutuk je ngan abah..hoho

Luffy said...

Sumayyah jatuh hati kat cik azam ko tu
kekekeke

ziha said...

haha..manyak la ko luffy..

Adya A. said...

comel...gelak smbil tutup mate lagi tuh....

Missjunne said...

kite pon nk manje2 ngn cik mizan kite..huhu.dh lama xjumpe..

ziha said...

hurm adya, sumayyah mmg mcm tu excited sgt agaknya.

kk..g la manje2 ngn cik zizan awk tu..hehe