terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Friday, April 23, 2010

Neutrogena Hydro Boost Mask~~

hai semua! hari ni saya nak jadi macam model kat atas..boleh? hihi..actually nak cite pasal new product dari neutrogena..semalam saya telah keluar ke Kajang untuk membeli mask..huu almaklumlah dah lame tak buat rawatan masker..cehh macam ape je kan..tapi semalam saya saje nak try masker neutrogena yang baru ni..sangat best you all..this one kite panggil neutrogena hydro boost mask, intensive hydrating mask.. actually ade lagi product neutrogena hydro boost yang lain..memandangkan saya dah pakai neutrogena fine fairness..so takpelah..saya just try mask dia aje..okeh..gambar bawah ni ialah mask yang saya beli semalam..harga sama je ngan neutrogena fine fairness punye mask..RM13.90 satu..but RM59.90 sekotak..dalam de 5 pieces..

info~
The hydro boost mask essence is proven to boost skin moisture level 14 times immediately as well as prevent moisture loss by forming a protective shield on your skin.

SMART FIT fabric with 1400 micro holes, holds 25% more Hydro Boost hydrating essence, ensuring more hydrating essence can infuse deeply into skin.

okeh yang info atas ni I just copy paste dari plastik masker ni..cos I tak pandai nak explain secara detail.hurm tapi saya just can explain apa yang saya rasa dan kesan dari saya pakai mask ni..

Firstly, saya rasa sangat senang nak pakai mask ni..sebab dia betul2 melekap kat muka kita..mula-mula pakai rasa pedih sikit..tapi sikit jela..then akan rase sejuuk je..pakai selama 15 minit until dia betul-betul absorb kat kulit kita.

Gambar bawah ni demo ok..hehe...peace..abaikan kalau rase huduh...hihi

Then..ini muka after pakai mask..best you all..muka rasa sejuuk aje..then rasa licin dan lembut..

Cakk! haha..until now saya rasa kulit saya masih lembap lagi walaupun selepas 1 hari pakai mask ni.memang amat sesuai untuk mereka yang kulit kering macam saya..

Kesimpulannya~ mask ni memang best..saya amat berpuas hati ngan produk ni.haishh yang penting saya memang suka la produk neutrogena ni..hihi

10 comments:

Alynn Notnot said...

mahal llaaaaaA:(

ziha said...

hihi~ tak pe..nanti de duit beli laa.

cokelat lover said...

mcm best..
yg dpt dr u yg contest tu pn xgna lg..sayang la...huhu

Missjunne said...

wah3...suka no die memakai netro.
i suka garnier punye..hik2

ziha said...

huhu..baik guna..nanti dah expired husna~

KK~ I tak pernah try garnier..best ker? but i think neutrogena lg best.harhar.

hiro said...

hehe..klakar2.

~Bloggerina~ said...

Hi!! mcm suka jaga muka je..klu nak try serum/ampoule meh la tu my blog. face mask pun leh try-lebih murah drpd farmasi. http://shopperina.blogspot.com/

bspotgurl said...

nampak comel je dgn mask

Anonymous said...

Hahaha...

buhu betol.. pakai mask.. hahaha

-fakhri-

ziha said...

Haha...bila masa plak ade fakhri komeng sini..adoii lantaklaa..ak mmg buhuu