terima kasih singgah jangan lupa click saya (~_~)

Wednesday, April 28, 2010

Day 3~

Bestnye kalau stress tu rasanya macam dessert kan? sudah tentu hari-hari nak stress..haha. Tapi sekarang ni saya tak tahu lah saya stress ke tidak..macam stress macam tak..tapi nak stress gak...haishh macam mana ni? huhu...

FYI..paper saya dah habis hari ni..hari ni last paper Gender Identities: Malaysian Pespectives..haishh..memang macam senn..bukan senang ye..sengal je aku jawab..harhar.. rasanya ok kot paper tadi..cuma aku je jawab macam main-main..paper ni tak dapat nak aim nak kuar ape..so berbekalkan ilmu yang sedia ada..saya main jawab jela..ikut logik akal..heh3...

Saya dah abes exam tapi tak rasa hepi pon?? aisehh..mane nak hepi, tesis tak hantar lagi...doa-doa lah yer you all I dapat hantar final draft this Friday...then lepas diberi markah, baru boleh jilid...harap semuanya berjalan dengan lancar...hoho..

Baiklah..saya nak pergi mengadap Edward Cullen dulu....Edward2x..demi ko..aku sanggup tak tido okeh...huhu T_T

5 comments:

Atiqah said...

kak ziha
kte ckp td my intuition is right.
interpellation mmg msuk..
hehehe...

ziha said...

yup..nasib baik lah hafal meaning dia.

Missjunne said...

igt2 lupa la jawab td..tawakal je dgn result.huhuhu

ziha said...

haha..sama lah kite KK..

darkbatman said...

dh habis study dh? mesti hapi kan.ehehe.